scandal

11 Aprila, 2019 18:00

Miodrag glumi teroristu u „Balkanskoj međi“, a ovo mu je na snimanju najteže palo! (video)


Popularni glumac Miodrag Radonjić priznaje da mu nije bilo svejedno kada je snimao akcione scene u kojima je pucao iz bazuke.

Miodrag Radonjić u poslednje vreme privukao je pažnju kako publike, tako i filmske kritike. On otkriva da je spreman na mnoga odricanja kako bi uspešno snimio scene.

U poslednjem ostvarenju Balkanska međa igra teroristu.

– Bilo mi je naporno fizički da snimam akcione scene. Pucanje smo snimali sedam sati, gde ja sve vreme čučim. Zamislite kako sam se osećao. Ja sam imao ideju da sprovedem još jednu dimenziju, s obzirom na to da je moj junak u žanrovskom smislu jedan prototip negativca. Ali sam se trudio da mu dam tu neku treću dimenziju koja je zasnovana na tome da on ima lični interes. Čak sam namaštao da je on došao iz Albanije da ratuje za novac, kao neka vrsta ratnog profitera – kaže Miodrag i dodaje:

– Jedan dan sam na setu ispucao skoro 800 metaka. Bio mi je izazov da pucam iz kalašnjikova, čak i iz bazuke, ma svega je bilo – dodaje glumac.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-aleksandra-u-saci-drzi-anu-otriva-zasto-je-bila-privodena-david-zakazao-svadbu-marko-opet-maltretira-lunu-lukas-u-vezi-sa-ovom-starletom-video/

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen