svet

August 10, 2016 10:44

By

Mladoženju zezali da je već izgubio ženu: Evo kako su Marijana i Nemeš rekli sudbonosno “da”

marijana cvrljak nemes facebook
Marijana Kovačević (32) i Nikola Nemešević (27) venčali su se u zgradi opštine u Novigradu u Istri, a izašli su odvojeno kako bi izbegli fotografe. Mladoženju su čak i prijatelji zafrkavali da se tek oženio, a već je izgubio suprugu.

Par, koji je strastvenu romansu još pre pet godina započeo pred kamerama u rijalitiju Veliki brat, na svadbu je zvao samo dvadesetak ljudi, a ni Marijanina ni Nemešova porodica nisu se pojavili na venčanju u Istri.

Mladenci su na najvažniji dan u svojim životima bili opušteni, pa su se ujutro prošetali gradom i pili kafu.

Nemeša su na venčanje dopratili prijatelji, s kojima je dobro raspoloženi mladoženja iz Požarevca nazdravljao  Marijanu je u stopu pratila ćerka Korina (7), koju je pobednica prvog regionalnog Velikog brata dobila u braku sa šibenskim pomorcem Ivanom Čvrljkom. Kninjanka ga je odmah posle rijalitija ostavila zbog pet godina mlađeg Srbina.

Mladenci su sve goste na vreme obavestili o pravilima oblačnja jer su svi, osim nekoliko izuzetaka, od glave do pete bili obučeni u belo.

Pošto su izmenili bračne zavete, opštinom se prolomio gromoglasan aplauz. Radoznali prolaznici, koji su juče svedočili skromnom venčanju u Novigradu, kažu da su pre dolaska mladenaca njihovi prijatelji užurbano prskali salu osveživačem od lavande, čiji se opojan miris osetio čak i na ulicama.

marijana-nemes

Marijana i Nemeš u Istri su poslednje dve nedelje, a tamo su u najstrožoj tajnosti planirali svadbu koja je iznenadila mnoge, jer je par često raskidao i mirio se.

“Odnos im je bio turbulentan, ali njihova ljubav nikad nije bila pod znakom pitanja“, rekao je njihov prijatelj.

Marijana je 2014. ostavila Nemeševića jer joj je, izjavila je tad, ponestalo strpljenja za održavanje veze na daljinu.

“Imala sam najbolje namere i zaista sam dala sve od sebe, ali raskid je konačan. To je agonija koja je dugo trajala”, rekla je tad Marijana u televizijskom intervjuu.

Sa Nemešom ipak je ovog proleća obnovila romansu. On se od prvog dana odlično slagao s Marijaninom ćerkom iz prvog braka, a zbog ljubavi je dugo živeo na dve adrese, zagrebačkoj i beogradskoj.

marijana cvrljak

AUTOR: svet.rs

IZVOR: 24sata.hr

FOTO: facebook