Sin Dragane Mirković svet novine svet portal
Svet

April 2, 2024 18:20

By

Dragana Mirković ponovo u suzama, ali ovaj put ne zbog Tonija: Razlog je mnogo tužniji

Nestanak Danke Ilić zabrinuo je i Draganu Mirković

Pevačica Dragana Mirković u poslednje vreme prolazi kroz najbolnije trenutke u svom životu, jer je njenom braku sTonijem posle 24 godine došao kraj. Ipak, i pored svih svojih problema folk diva nalazi vremena da pomogne drugima.

Nestanak Danke Ilić devojčice iz Bora, zabrinuo je ceo region, pa tako i Draganu koja je, kada je čula da se devojčica možda nalazi u Beču, preduzela sve kako bi se ovi navodi ispitali.

Nestanak Danke Ilić svet portal svet

Kurir tv printscreen

– Hvala ambasadoru (Srbije u Beču) koji je svestan koliko sam se potrudila, šerovala, čak neke stvari i privatno radim, sa jednim mojim prijateljem. Čak je uzet i detektiv – rekla je Dragana Mirković.

Pročitajte Otac im je bio divan, a one su oduvek glumile nivo – Komšije oplele po Slobodi i njenim sestrama

– Jedan moj prijatelj u dogovoru, naravno, sa mnom, jer vidi koliko je meni stalo, koliko brinem… Uzeo je privatnog detektiva da proba, da vidi gde, šta i kako. Mogu reći i ime, to je Dimi, poznati biznismen i naš kućni prijatelj već dugo godina – objasnila je folk diva.

Nestanak Danke Ilić svet portal svet

Foto: ATA images

Već šesti dana cela Srbija je na nogama i strepi kako će se na kraju završiti priča oko dvogodišnje nestale devojčice iz Bora. Iako je baš u tom periodu i Dragana saopštila da se razvodi, svoj privatni život ostavila je po strani i posvetila se traganju za nestalom Dankom.

Nestanak Danke Ilić potresao je pevačicu

– Stvarno se trudimo svi, maksimalno. Ja se iskreno nadam da će dete biti pronađeno, to je apsolutni prioritet, samo molim Boga da sve bude kako treba. Vama, isto, kao novinarima, hvala što dajete značaja tome da se to što pre završi. Iskreno se nadam da će Austrija biti njena poslednja stanica, pre nego što je vratimo kući – rekla je Dragana, iskreno verujući da će nestanak Danke Ilić biti priča sa srećnim krajem.

Nestanak Danke Ilić svet portal svet

Rajko Ristić

Gaga je i ovaj put pokazala koliko je njeno srce veliko i da je tu kad god je nekome potrebna njena pomoć, ma koliko njoj teško bilo.

Podsećamo, Dragana je trenutno na turneji, a sav prihod od dosadašnjih koncerata, održanih širom republika bivše Jugoslavije, poklonila je u humanitarne svrhe.

AUTOR: SVET

IZVOR: TELEGRAF

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM