Seka Aleksić o borbi za potomstvo svet portal
Svet

January 7, 2024 19:30

By

Praznina u duši će zauvek ostati: Emotivnim rečima pevačica se prisetila najbolnijih trenutaka

Otac Seke Aleksić preminuo je na Badnji dan

Pevačica Seka Aleksić imala je teško detinjstvo, ali najviše joj je u životu falila očeva figura. Naime, Sekin otac ih je napustio kada je ona bila dete i to je pevačici teško palo.

Otac Seke Aleksić svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Otac Seke Aleksić nije dugo bio u njenom životu

Popularna pevačica već punih 6 godina tuguje za ocem Miloradom Aleksićem, koji je preminuo posle kraće bolesti u lozničkoj bolnici pisao je ranije Telegraf.

U svojoj bolnoj ispovesti, pevačica je pričala o detinjstvu, brojnim životnim temama i periodu kako joj je bilo kada ih je njen otac ostavio. Život sa njim nije bio nimalo lak, a njena majka je trpela najviše. Međutim, godinama kasnije, otac Seke Aleksić i pevačica su ponovo uspostavili kontakt i zbližili se, a Seka je do kraja njegovog života brinula o njemu.

Na Badnji dan doživela je porodičnu tragediju, a nekoliko nedelja pre nemilog događaja pevačica se poverila prijateljima da se plaši najgoreg, ali i da joj je drago zato što je deka upoznao unuka Jakova.

Juče, na Badnji dan, Seka se prisetila svog oca i posvetila mu emotivnu poruku:

“Na današnji dan mi je preminuo tata. Iako sam duži životni period bila ljuta na njega jer nas je napustio, nekoliko godina pred kraj njegove smrti sam mu sve oprostila. Ostala je praznina zauvijek u mojoj duši, zbog toga što nije bio tu kada mi je trebao oslonac i sigurnost. U meni su zauvijek ostale traume da nisam dovoljno voljena, da ne vrijedim, i da sam za nešto kriva… Sada da mogu vratiti vrijeme, zagrlila bih tatu snažno i rekla mu da ga mnogo volim. Tata, u mojim si molitvama zauvijek!”

Otac Seke Aleksić svet portal

Instagram

Pevačica je do poslednjeg momenta bila uz svog oca Milorada koji je preminuo u Loznici, a dirljivim rečima oprostila se tada od voljenog bića.

Pročitajte Danas je velika zvezda, a nekada je živela u siromaštvu – Stare fotografije otkrivaju mnogo toga o pevačici (foto)

“Putuj sa anđelima, srculence moje! Kažu da samo posebni ljudi umiru na velike praznike… Moj voljeni tata Milorad imao je tu čast da dušu ispusti na Badnji dan. Na dan radosti kada se slavi Hristovo rođenje! Zauvek ću pamtiti tvoju pozitivnu energiju, razdraganost, veselost, raspevanost. Najviše si se radovao na dan moga rođenja i mami si rekao da ću ja biti tvoja pevačica. Istina, to sam i postala i niko nije bio srećniji od tebe kada si saznao da je pevanje moja ljubav! Zato, tata moj dragi, neću tugovati. Tvoj ovozemaljski život je završen jer si nastavio večni život, mnogo vredniji od ovoga! Radovaću se i pevati! Otišao si na najradosniji dan! Doživeo si da u krilu drziš svoje unuče, niko srećniji nije bio od tebe! Neka ti je večna slava, dušo moja! Tvoja ponosna ćerka”, poruka je koju je Seka pre šest godine uputila svom ocu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram