Cecin stan u Crnoj Gori
Svet

12 септембра, 2023 18:15

By

Otkriveno: Vila na Kipru svakog časa može biti oduzeta a šta se dešava sa Cecinim stanom u Bečičima FOTO

Cecin stan u Crnoj Gori lepši je od vile na Kipru

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović pored nekretnina na Kipru i u Beogradu poseduje stan u Crnoj Gori.

Cecin stan u Crnoj Gori

Ata images

Ceca i deca svake godine odlaze u stan Bečićima koji je blizu poznatog hotela i sjajno se provode na crnogorskom primorju. Anastasija je svojevremeno na svom Instagram profilu podelila par fotografija iz stana dok nije započela emotivnu vezu sa Nemanjom Gudeljom sa kojim se nedavno i venčala.

Cecin stan u Crnoj Gori

Cecin stan na moru opremljen je minimalistički, u svetlim tonovima. U prvom planu su visoki prozori, spušten plafon i mermerne pločice na podu. Anastasijina omiljena prostorija za pravljenje selfija je prostrani dnevni boravak. Osim udobne ugaone garniture svoje mesto pronašla je i otmena sofa, idealna za opuštanje ispred televizora.

Cecin stan u Crnoj Gori

Podsećanja radi, velelepna vila Cece Ražnatović u Aja Napi u kojoj porodica uživa u luksuzu i privatnosti u slučaju ratne opasnosti biće pretvrena u sklonište! Zvuči šokantno ali tome svedoči i tabla na ogradi!

– Na svakoj kući na Kipru stoje table kao obaveštenja gde građani u slučaju opasnosti ili napada mogu da se sklone. Na stranu što postoji veliki broj bunkera, skloništa i neke privatne vile koje su građene od čvrstih materijala i imaju podrume predviđene su za spasavanje građana. Jedno takvo obaveštenje nalazi se i na ogradi kuće popularne pevačice – ispričao je svojevremeno naš sugrađanin koji dugo godina živi i radi na Kipru.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images