svet

May 23, 2016 12:53

By

Prebrzo odrastanje: Rada Manojlović progovorila o gubitku majke i odnosu sa maćehom

Radmila Rada Manojlovic ZR (38)

Rada Manojlović, jedna od najpopularnijih folk pevačica otvoreno je ispričala sve o odnosima u svojoj porodici, posebno o tome kako joj je bilo kada su njena sestra Marija i ona pre jedanaest godina izgubile mamu, a samo godinu dana kasnije dobile maćehu

U početku je, kaže Rada, prema drugoj ženi svog tate osećala otpor, bilo joj je veoma teško i nije mogla da prihvati činjenicu da je on sa drugom. Ta vrsta neprijatnosti posebno bi je uhvatila kada je, kako kaže, svoju maćehu sretala u kuhinji…

Pitanje gubitka majke i dolazak maćehe za nju će, otkriva, uvek biti sveže, bez obzira na godine koje prolaze.

“Sestra i ja smo razumne devojke. Naše mame nema jedanaest godina, a Suzana je tu skoro deset. U trenutku kada je ona došla, sve to je za nas bilo sveže. Ma, uvek će biti sveže. Bez obzira na ono što smo osećale kada je tata počeo sa njom da živi i kada nam je bilo nezgodno, teško i nimalo prijatno da je gledamo kako je tu, u našoj kuhinji recimo, naravno da smo se s vremenom navikle i shvatile neke stvari. Šta god da smo Maja i ja osećale sa tih naših 17, 18 godina, koliko god da nam je bilo teško, shvatile smo da tata mora da ima nekog u životu jer nećemo nas dve uvek biti tu. Ne možemo iz naše sebičnosti da zarobimo tatu samog na selu”, rekla je Rada.

Pevačica kaže da nema razloga da mrzi maćehu, ili da imaju loš odnos sa njom.

“Nije ona kriva za neke loše stvari koje su se desile u životu. Mi se odlično slažemo sa njom i sa njena dva sina, a ima unuka sa kojim se jako dobro družimo. Čak moja sestra deli više privatnih stvari sa njom nego sa mnom”, objašnjava.

Rada kaže da ih maćeha baš voli.

“Suza Maju i mene obožava! To je divan odnos između maćehe i poćerki. Prihvatila nas je kao svoju decu. Ona nam je kao druga majka, uči nas da kuvamo i spremamo, sve se odvija najnormalnije, ona je dobra žena. Mi smo veoma srećna porodica i to je najbitnije”, zaključila je pevačica.

AUTOR: svet.rs

IZVOR: Puls

FOTO: Žarko Radovančev