Svet

5 Juna, 2021 10:00

Ša poručio PORODICI! „Oterali ste Taru, a RODIĆE vam UNUČE”

Nenad Aleksić Ša nalazi se u očajnom stanju zbog Tare Simov, sa kojom je raskinuo preko kamera, a za šta krivi i svoje roditelje. Do repera su došle informacije da njegova porodica nesuđenu snajku Taru nikako ne prihvata, te da su čak počeli da podržavaju Ivanu kada su videli kakva je ova.

Ša besneo na roditelje!

Šta ste mi to uradili od životota! Kad sam ulazio u rijaliti od vas sam tražio samo da se nigde ne oglašavate i budete moja podrška, a kada izađem sve ćemo rešiti. Ja sam Taru birao, meni je odgovarala, ona je trebala da vam rodi unuče – siktao je Ša kod statue Džastina Bibera, dok je Sandra Rešić pokušavala da ga uteši, ali bezuspešno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tara Simov (@tarasimov)

Ša je u utorak uveče na žurki pokušao muzici da doturi ceduljice za Taru i porodicu, ali nije uspeo.

Na roditelje i familiju je jako kivan. Napisao im je da ne može da veruje da su ga izdali i okrenuli se u momentu kada mu je najviše trebala njihova podrška. Da slobodno mogu da zadrže snaju Ivanu kad je odjednom svi vole i poštuju, da ne može da veruje kako su mu zabili nož u leđa, dok je Tari poručio da je voli, da ne veruje nikom i da ga čeka  –  kaže za Svet izvor koji je video šta je pisalo na ceduljama.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ