Saša se ipak ne razvodi
Svet

July 19, 2023 13:00

By

Nakon laži o razvodu, Joksimović povileneo: Psuje i vređa sve redom, niko ne može da ga obuzda

Saša se ipak ne razvodi, glumac sam sebe demantovao

Pre nekoliko dana kao bomba odjeknula je vest da se glumac Saša Joksimović razvodi nakon 22 godine braka sa producentkinjom Nevenom. Međutim, iako je to sam ozvaničio, Saša se ipak ne razvodi, što je dodatno zbunilo celokupnu javnost.

Pročitajte: Moraš biti ekskluzivna da bih mogao da te volim – Saša Joksimović se javno obratio bivšoj ženi, osvanule šok objave

Saša se ipak ne razvodi

Instagram

– Desilo se to da se napravila priča o razvodu preko Instagrama. Malo je glupo na taj način okončati život koji je trajao 22 godine. Kad se posvađamo ili sporečkamo, imamo internu šalu da kažemo: ‘Izvini se, inače sad stavljam na stori’. Moj telefon se razbio i ta objava je ‘visila’ dva sata bez preke potrebe. Mi smo kulturan par da se na taj način ‘spuštamo’. Zapravo, ja sam joj spremao jedno veliko iznenađenje i, nažalost, baš je iznenadio, nečim što se promenilo za 180 stepeni. Izvini, ljubo. Tako se zovemo. A ‘bu’ je skraćenica od ‘bubavi’ već 22 godine. Preraslo je u ‘bu’ i ‘ljubo’ – priznao je Saša i dodatno sve zbunio, a onda je usledio još jedan preokret kada se ponovo oglasio na mrežama i osuo paljbu po javnosti.

Pročitajte: Razveo se Saša Joksimović – Glumac izdao javno saopštenje, njegove reči su preteške

Saša se ipak ne razvodi

Ata images

– Jao, Bože, što mi krivo što sam uznemirio javnost svojim glupim izgovorom. Ali j*bga. tako je. Jesam li vas razočarao? Mislite ste da jesam. Pa me mrzite. Neko je pomenuo da čitam komentare. Čitam, možete slobodno da mi popu… A i ovi naslovi, obrnuo priču, šok, jedno govori, drugo. Pojma nemate. Ako se budem razvodio, sigurno neću preko Instagrama. Sve vas voli Oli. J*biga – poručio je glumac, pa su sada svi ponovo u dilemi šta se dešava. Doduše, Saša se ipak ne razvodi pre pije vodu jer je ubrzo nakon te objave postavio sliku na kojoj kratko piše ljubav, te verujemo da je sa njim i Nevenom sve u redu.

Pročitajte: Saša Joksimović spasao sina od sigurne opasnosti – Evo šta je uradio nasilnicima

Saša se ipak ne razvodi

Instagram

Bilo kako bilo, svakako je bolja opcija Saša se ipak ne razvodi umesto priča da je u njegovom braku nešto krenulo po zlu. Bilo kako bilo, želimo mu da što pre uskladi mir i ljubav sa Nevenom prema kojoj očito gaji jake emocije.

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: Ata Images/Printskrin/Instagram