Scandal

2 Novembra, 2020 19:00

ŠOU U STUDIJU “ZORNJAKA”: Gošća primenila KARATE POTEZE na Maci, ovako je pokušao da se ODBRANI!

Za samo nekoliko dana emitovanja, potpuno drugačiji jutarnji program “Zornjak” na RED TV-u uspeo je da privuče pažnju gledalaca. Pored zanimljivih rubrika koje gledate u “Zornjaku” svakog radnog dana od 6 do 8 časova, ovaj jutarnji program izdvojio se od drugih i zbog zanimljivih gostiju sa kojima voditelj Dragan Marinković Maca i njegove koleginice Anđela i Nataša razgovaraju o različitim temama.

Da li smo siti ili srećni, da li je pomodarstvo ići kod nutricioniste ili biti netolerantan na gluten – tema današnje emisiji bila je “Siti i srećni”, a u skladu sa tim je Maca u goste pozvao Tanju Anđelković koja je autor istoimene knjige brendiranih recepata. Pored toga što je objavila ovu knjigu posvećenu ishrani, Tanja je direktorka “Radija S”, sa suprugom Peđom je pokrenula brend “Dolina Morave” i tako zaposlila 70 porodica, i na kraju ali nikako najmanje važno, Tanja majka četvorice sinova. U “Zornjaku” je Tanja otkrila nešto što je malo ko znao o njoj – da je u mladosti bila svetski prvak u karateu.

Prvi moj najveći uspeh je što sam sa 20 godina dva puta bila svetski prvak u borilačkim veštinama, karateu, i obišla sam ceo svet. Pošto sam se ceo život tukla, otuda valjda i četvorica sinova – rekla je Tanja.

Kako ovaj podatak nije znao o njoj, Maca je Tanju zamolio da mu pokaže neke pokrete. Tanja je ustala i primenila karate poteze na Maci, a on nije mogao da se odbrani.

Nemoj, nemoj, pusti me, dobro jutro je – rekao je Maca, a onda ju je pitao:

Znači karate si trenirala, nisam znao.

Da, i to devedesetih, ali država je i tad imala sluha za talente, vodili su nas na takmičenja. Prvo zlato sam osvojila u Johanesburgu, a drugo u Njujorku, tako da sam stvarno proputovala ceo svet – ispričala je Tanja.

Pored toga što je kao mlada bila uspešna u karateu, Tanja je danas direktorka prodaje i marketinga na “Radiju S”, a sa suprugom Peđom je pokrenula brend Dolina Morave, u mestu odakle potiče njen suprug. Oni tamo imaju fabriku i voćnjake, proizvode slatko-kiseli program, i na taj način su zaposlili više od 70 porodica.

Tanja je u “Zornjaku” ispričala zanimljive podatke iz svog života, a ukoliko niste ranoranilac, emisiju možete pogledati u repriznom terminu od 14 časova ili je potražite na Red Network youtube kanalu. Nema sumnje da vas očekuju zanimljivi gosti i nesvakidašnje rubrike, zato pratite “Zornjak” svakog radnog dana od 6 do 8 časova na RED TV-u.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ / PRINTSCREEN