slađa i đani
Star

8 Januara, 2022 19:00

STAR intervju: Đani i Slađa: „Rodiću bebu u 55. godini!”

Radiša Trajković Đani je prošle godine bio jedan od najangažovanijih pevača zbog čega ga mnoge kolege ogovaraju, a sada je zajedno sa suprugom Slađom rešio da progovori o planovima za ovu godinu, kao i zbog čega nije pravio veliku svadbu sinovima, već samo intimno venčanje. Osvrnuo se i na američku turneju na koju je išao sa Sandrom Afrikom i otkrio da li je Slađa pravila ljubomorne scene zbog Afrike.

djani i sladja

IVAN VUČIĆEVIĆ

Kako je prošao doček?

Đani: „Bilo je veselo i lepo, baš smo se svi lepo proveli, u ponoć sam poljubio ženu. Kako nisam radio prošle godine, ovaj doček smo nadoknadili i srećan sam što smo i tokom ovakve situacije mogli da se radujemo i veselimo. Posle 25 godina, prošle godine sam prvi put bio kod kuće sa
porodicom, a da je i sada doneta odluka da tako bude, ne bih se bunio, ali više volim da radim.
Slađa: Deca su bila kod kuće, samo sam ja sa prijateljima bila na Đanijevom nastupu, sada mi ludujemo, a deca kuliraju uz TV program. Jedni imaju malu bebu, druga snajka trudna, pa su zato izostali sa proslave.”

Mnogim pevačima su otkazane tezge za Novu godinu, jesi li se plašio toga?
Nisam se plašio, kako svima, tako i meni. Opet kažem, situacija je takva da ne možemo unapred nešto mnogo ni da planiramo. Nije strašno ni sedeti kod kuće, samo da smo živi i zdravi i da ovo ludilo prođe.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djani (@djanimusic)

    Kako je prošla američka turneja?

– Lepo je baš bilo, veselo, ali se i tamo osetila tenzija oko korone. Nisu opušteni ljudi, možda se i više oseća tenzija tamo, nego ovde.

Je l’ Slađa ljubomorna što si tamo bio sa Sandrom Afrikom?

Slađa: Na koga da budem ljubomorna? Da li vam ja ličim na takvu osobu da mogu na Sandru da budem ljubomorna?! To mora da se pojavi baš neka babaroga da bih ja bila ljubomorna.
Đani: Nije naravno, pa Sandra je naša sestra, taman posla.

 Uskoro postajete baba i deda drugog unuka, je l’ ste priželjkivali devojčicu?

Đani: Neka je samo živo i zdravo. Nadali smo se da će biti devojčica, ali se radujemo što stiže još jedan unuk.
Slađa: Ja jesam, baš sam priželjkivala da bude devojčica, velika mi je želja bila da bude devojčica. Najbitnije da je živo i zdravo, naravno, ali sam baš želela da bude devojčica. Od najstarijeg sina Nikole imam unuku, i od Miloša unuka, i evo sad i od Marka unuk, ma neka je samo što više dece. Možda oni krenu mojim i Đanijevim stopama, pošto smo mi iz trećeg puta dobili ćerku, ako ja pre njih ne rodim još jedno, peto. Što da ne, biću glavna u Beogradu ako rodim u 55. godini.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djani (@djanimusic)

  Je l’ su vas iznenadili sinovi, ipak su rešili jako mladi da se žene i osnuju porodicu?

Đani: Pa i jesu, mislio sam da će još malo da momkuju, ali dobro, bolje ovako. Mada, moja deca stvarno nikad nisu bila problematična, Slađa je sve to vaspitala i drži pod kontrolom. Sad ovako mladi dobiju decu, pa kad klinci porastu, taman će da se druže sa decom, daće Bog da i oni budu
mladi dede i babe, nema ništa lepše od toga.

Je l’ vam smeta što vas prozivaju budući da niste pravili velike svadbe?

Đani: Kad i kako da pravim kad je ovakva situacija, mi imamo mnogo familije, veliki krug prijatelja, kumova, ne mogu jednog da zovem, a drugog da preskočim! Kad se smiri ova situacija, pa ćemo da pravimo opšte narodno veselje.
Slađa: Čekamo proleće ili leto, pa ako se stiša ovo oko korone, naći ćemo neku baštu na otvorenom i biće svadbe i za jednog i za drugog, ja svu decu gledam podjednako… Neka proziva ko hoće, neka pravi ko šta hoće, meni ova situacija nije bila povoljna, pritom mi u familiji imamo i dosta starijih ljudi. I posle da me grize savest zbog nekog, ma ne pada mi na pamet. Nije nam hitno, veselja će biti.

RAJKO RISTIĆ

Pročitajte: RELJA UHODIO NIKOLIJU!? Morao da se uveri da li je istina da ga vara?! 

 

AUTOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ/IVAN VUČIĆEVIĆ/INSTAGRAM