Serija Selo gori a baba se češlja svet portal svet tabloid svet
Svet

October 20, 2023 22:15

By

Godinama je gledate na televiziji a niste znali da je ona unuka Ljiljane Stjepanović, bakina je kopija

Unuka Ljiljane Stjepanović je kopija slavne bake

Trenutno se na RTS-u ponovo reprizira serija “Selo gori, a baba se češlja, koja je zvanično proglašena najgledanijom srpskom serijom. Njene legendarne likove publika je zavolela već na prvo gledanje, koje se dogodilo pre sedamnaest godina. Jedan od omiljenih likova bila je i Radašinova supruga Radojka, čiji lik je oživela glumica Ljiljana Stjepanović. No, tada niko nije znao da u seriji glumi i unuka Ljiljane Stjepanović.

Unuka Ljiljane Stjepanović

Ata images

Ksenija Repić i u seriji je glumila Liljaninu unuku, malenu Milicu, Mioninu ćerku.

– Ksenija je već sa godinu i po dana odgledala jednu od mojih predstava, a budući da sam je stalno dovodila na probe, ona je pravo pozorišno dete koje je raslo iza kulisa. Za nju je scena prirodan ambijent i nije neobično što ju je toliko zavolela. Bila je veoma mala kada je počela da pravi ‘pjedstave’ za sve nas u kući. Sa četiri godine držala sam joj časove glume, a ona je sve upijala. Tada sam jasno uočila da je talentovana za glumu. Bila sam ponosna jer nisam od onih glumica koje kažu: ‘Ne daj bože da mi dete bude glumac!’ Ja sam savršeno srećna u svom poslu, tako da ne vidim razlog zašto bih joj branila da se time bavi – izjavila je jednom prilikom Ljiljana Stjepanović.

Pročitajte Glumica Ljiljana Stjepanović progovorila o bolnom razvodu i otkrila zašto joj muškarac više ne treba 

Ksenija je pored glumačkog talenta od bake nasledila i lepotu, zbog čega je veoma ponosna.

– Dosta ličim na baku kada je bila mlada. Imam razmak između zuba kao i ona. Volela bih da postanem glumica, jer mislim da su glumci večita deca, a ja ne bih nikad želela da odrastem – rekla je svojevremeno Ksenija, koja je nastavila da korača Ljiljaninim stopama.

Unuka Ljiljane Stjepanović

Instagram

 

AUTOR: SVET

FOTO: PROMO CONTRAST STUDIO, ATA IMAGES, INSTAGRAM