Sin Ljiljane Stjepanović
Svet

May 7, 2023 18:50

By

Vapaj očajne majke: Ljiljana Stjepanović grca u suzama zbog sina – Zašto baš on?

Sin Ljiljane Stjepanović zadobio je teške povrede

Dramska umetnica Ljiljana Stjepanović neko je ko oduvek ima divan odnos sa medijima, ne eksponira se previše ali zato ne odbija intervjue i vrlo je raspoložena da govori o svojoj porodici koju čine naslednici Igor i Vlastimir. Stariji i mlađi sin Ljiljane Stjepanović plod su gimnazijske ljubavi Bojana Repića i talentovane glumice, kojoj je odluka o razvodu prekinula porodičnu idilu te je mezimce sama odgajala i vaspitavala.

Pročitajte: Ljiljana Stjepanović dobitnica Vukove nagrade

Sin Ljiljane Stjepanović

Facebook

Izvela je sinove Ljilja na pravi put i Igor i Vlastimir pronašli su svoje parče sreće, ipak nije tajna da su glumici oni svojevremeno zadavali puno briga. Danas je izuzetno ponosna na njih ali ranijih godina i te kako su svojim postupcima umeli da joj prirede stresove i neprospavane noći.

Pročitajte: Sin Ljiljane Stjepanović završio u Urgentnom centru

Sin Ljilje Stjepanović

Naime, stariji sin Ljiljane Stjepanović Vlastimir Perić studirao je u Americi a kada se svetom proširila vest da sledi bombardovanje Srbije spakovao se i vratio u domovinu, što glumici nikako nije bilo drago. Ali to nije sve. Po povratku on je poželeo da se pridruži vojsci kao obrovoljac. Na svu sreću odbili su ga ivratili kući jer nije imao obuku.

Pročitajte: Ljiljana Stjepanović – Zbog Radojke sam završila kod doktora

Sin Ljiljane Stjepanović

Igor, s druge strane, ne svojom voljom doduše, pre šest godina dodatno je preplašio umetnicu. On se, navodno, okliznuo na zebru na pešačkom prelazu i udario glavom o banderu, zbog čega je po hitnom postupku prevežen u Urgentni centar. Čak i o tom nemilom događaju Ljiljana je pristala da te 2017. godine da izjavu za medije.

Pustili su ga iz bolnice, sutra mora da ide ponovo na skener. Naprsla mu je lobanja. On je pao na pešačkom prelazu. Prelazio je ulicu, okliznuo se i pao. Na zebru se okliznuo i udario glavom u banderu. Mora ponovo na snimanje glave – rekla je tada potrešena glumica, koju mediji poštuju, a publika izuzetno ceni i voli. Posebno se istakla u seriji “Selo gori, a baba se češlja”.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Ata images