Mihina smrt
Svet

February 4, 2023 20:00

By

Dok se igrala utakmica za Mihu, Arijana rasplakala svet: Unuka Violante je ista deda FOTO

Unuka Siniše Mihajlovića dedina je kopija

Danas je poseban dan za porodicu Mihajlović. Sinišini sinovi Dušan i Nikolas stigli su u srpsku prestonicu kako bi prisustvovali utakmici Crvene Zvezde i Vojvodine koja se igra u čast prerano preminulog fudbalskog asa. Stadion Rajko Mitić danas je bio jezgro emocija, suza i lepih sećanja na Mihajlovića, a za to vreme u Italiji Arijana, Virdžinija, Viktorija i Miroslav provode vreme zajedno kako bi međusobno uspeli da prebrode bol zbog Sinišine smrti.

Pročitajte: Sve emocije u jednoj slici – Majka Siniše Mihajlovića prigrlila praunuku, jedva ćete zadržati suze FOTO

Unuka Siniše Mihajlovića

Foto: Ata images

Arijana Mihajlović zbog obaveza nije uspela da dođe za Beograd sa sinovima ali utakmicu je pratila iz porodičnog doma u Rimu u najlepšem društvu. Naime, unuka Siniše Mihajlovića, Violante obožava da provodi vreme sa bakom i da je uveseljava, pa su tako veoma često zajedno iako žive u različitim gradovima.

Na najnovijoj fotografiji koju je Mihina lepa supruga objavila na Instagramu vidi se koliko devojčica liči na njenog deku. To je akcentovala i nekadašnja voditeljka u opisu slike:

Pročitajte: I dalje je tu – Viktorija Mihajlović se ne miri sa očevim odlaskom, jednom fotografijom rasplakala naciju FOTO

Unuka Siniše Mihajlovića

Foto: Instagram

– A onda konačno ona, ona koja ima taj Sinišin ljutiti pogled – napisala je Arijana u opisu fotografije.

I zaista, Violante neodoljivo podseća na Mihu, što su mnogi u komentarima primetili. Unuka Siniše Mihajlovića trenutno je najveća uteha celoj porodici u ovim teškim danima, a verujemo da kada odraste biće ponosna na to ko je bio njen deka i na činjenicu da je ista on.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram