scandal

March 22, 2020 16:00

By

Bogdana molila Cecu: OVO MORAŠ DA UČINIŠ ZA MENE! Obećaj mi da ćeš mi paziti na sina!

 

SCANDAL U NOVOM BROJU DONOSI!

Kako se bliži porođaj, Bogdana Ražnatović sve više misli na budućnost svog sina, pa je nedavno, kako magazinu SCANDAL! prenosi izvor, sela sa Cecom i ozbiljno porazgovarala!

“Lunu i Ninu je PREBILA jer su krišom došle na rođendan mog sina! Muža tuče stolicom!” Đole Đogani žestoko napljuvao Anabelu!

Dušica Jakovljević doživela SAOBRAĆAJKU! Jeziva ispovest voditeljke: “Tresla sam se, osetila sam udarac!”

Oglasila se Marija Šerifović iz KARANTINA! Ovo više ne može da RADI!

Bogdana ima puno poverenje u nju!

Ona je inače vrlo otvorena sa Cecom i sve tajne deli sa njom, pa je negde i logično što se pred rođenje prvog deteta, pored majke, najviše savetuje sa svekrvom. Međutim, sada je imala poseban zahtev za Cecu.

– Bogdana je sela mrtva ozbiljna sa Cecom i rekla joj: Ovo moraš da mi učiniš! Ako Veljko i ja budemo mnogo strogi prema našem sinu da bi bio dobar čovek i da bismo ga izveli na pravi put, molim te, barem ga ti razmazi! Ti mu ugađaj u svemu! Mi ćemo možda nekad i da preteramo, nemamo iskustva, a slušamo savete sa raznih strana, tako da je najbolje da ti nađeš neki balans i sredinu. Ne dozvoli da budemo preoštri. A opet znam da si ti idealna sa svim iskustvom koje imaš i da ćeš naći pravu meru da naš dečak ne bude razmažen, a da opet dobije pregršt ljubavi! Sama si podigla i mog Veljka, i Anastasiju, oni su divni i vredni ljudi, savesni i pošteni. Zato te molim, razmazi mog sina, budi mu prava baka, a opet, opomeni nas ako u nečemu grešimo. Sigurna sam da nećeš hteti da se mešaš, međutim, ja te molim da to učiniš kada misliš da je neophodno. Ne daj nam da budemo prestrogi, a ne dozvoli ni da nam dete bude razmaženo, ja sam sigurna da ćeš ti jedina u tome naći meru – prepričava izvor za SCANDAL! i dodaje:

– Ceca se na to od srca nasmejala i samo je rekla Bogdani da se opusti jer sve to ide svojim tokom i nema potrebe da se brine. Uostalom, oni su skladna porodica, drže do tradicije i svi su složni, tako da nema sumnje da će dete rasti u ljubavi i idili, a biće i lepo vaspitano – završava izvor za magazin SCANDAL!.

AUTOR: Scandal

FOTO: instagram printscreen