scandal

March 18, 2020 12:00

By

Dušica Jakovljević doživela SAOBRAĆAJKU! Jeziva ispovest voditeljke: “Tresla sam se, osetila sam udarac!”

Voditeljka rijaliti programa “Zadruga”, Dušica Jakovljević, sinoć je doživela saobraćajnu nesreću u blizini Ade Ciganlije.

Dušica, koja je dugogodišnji vozač, svojim automobilom upravljala je po propisima, kada joj je u jednom trenutku put isekao drugi vozač koji je naglo, nepropisno skrenuo i ušao u njenu traku. Kako bi izbegla veće posledice i izbegla sudar, Jakovljevićeva je naglo zakočila i udarila u drugo vozilo, koje je u tom trenutku naletelo na nju.

NOVI STAR! Anabela pokušala da se OBESI, Luna je skinula sa konopca! Cecina snajka u strogom karantinu! Anu Korać podvodili u striptiz klubu! Radin otac zaključan zbog KORONE!

Oglasila se Marija Šerifović iz KARANTINA! Ovo više ne može da RADI!

“Luna više neće biti naš gost!” Nakon što je optužila klub da joj je nešto stavio u miksetu, oglasio se vlasnik!

Vozač koji je naglo skrenuo u Dušičinu traku i ugrozio njenu bezbednost pobegao je sa mesta nezgode koju je izazvao, dok je voditeljka, zajedno sa vozačem drugog vozila, ostala na licu mesta kako bi sačekala policiju i hitnu pomoć, a ubrzo je na teren izašao i AMSS.

Kako pišu mediji, ni voditeljka ni drugo lice nisu završili sa povredama, dok su oba vozila koja su učestvovala u direktnom sudaru pretrpela znatnu materijalnu štetu.

Odmah po udesu Dušica je za portal “Pinka” ispričala kako se odigrao ovaj jezivi događaj:

https://www.instagram.com/p/B8FJz4ggyKi/

– Krenula sam kući i devojka neka, koja se kretala ka meni, u suprotnom smeru, naglo je ispred mene skrenula. Jedva sam je izbegla, jer je nenajavljeno skrenula… Ja na kočnicu i sirenu i u tom deliću sekunde osetila sam da me neko udario otpozadi. Ona je pobegla… Bez obzira na zakon po kojem je kriv taj dečko, jer nije držao razdaljinu, ipak je kriva ona, jer je to sve izazvala, zapravo, najveći krivac je kada je reč o sudaru. Ali eto, izvukla se bez posledica… Ma, kako je moglo da bude, dobro je – rekla je Dušica i dodala:

– U prvom momentu sam se tresla, pošto mi je ovo prvi sudar u životu… Ipak, brzo sam došla sebi. Nismo dugo čekali na uviđaj, ubrzo je stigla šlep služba, meni su poslali zamensko vozilo i to je to. Sa dečkom koji je udario u moj auto sam se lepo ispričala, važno da se niko od nas nije povredio i eto, baš mi je bilo drago kada mi je rekao da me njegova mama gleda i obožava – ispričala je Dušica.

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen