scandal

May 24, 2020 19:00

By

Dijana Đoković! ISTINA o mom ODNOSU sa snajom! PLUS! Jelena: “NOVAK se od mene razvodi 6 puta dnevno!”

Budući da se u javnosti stalno polemiše o odnosu Dijane Đoković i njene snajke Jelene, SCANDAL! vam ekskluzivno otkriva pravu istinu!

DIJANA ĐOKOVIĆ: “NOVAK IMA SVOJU OAZU! NE MEŠAM IM SE, IAKO SE NE SLAŽEM NI SA NJIM, NI SA JELENOM OKO SVEGA!”

Naime, Novakova mama kaže da se ne meša snaji ni u šta, ali ne krije ni da joj se mnogo toga kod nje ne dopada, tačnije, kod njenih odluka.
– Ja ih pustim malo da dišu, da žive sami, ne smaram ih. Čujemo se naravno. Šalju mi fotografije Stefana i Tare, dopisujemo se i uživamo u svakom trenutku. Nisam stroga baka. Možda sam bila stroža mama, ali kao baka sam drugačija – rekla je Dijana Đoković i osvrnula se na Novakove ljubavi pre Jelene:
– Kao mladić, nije imao vreme za neko zabavljanje, jer je bio više na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva. Tada su bili i klinci, kasnije je došla Jelena i mislila sam da će biti isto. Bio je klinac sa 18 godina, ali je pobio moje mišljenje da će sačakati još malo i oženio se Jelenom. Druge nisam upoznala. Prirodno je kada se venčaš da žena preuzima određene stvari koje sam ja radila, drugačije ne bi bilo normalno. Ne mešam se u njegov život. Oni, nažalost, nisu ovde, retko se viđamo. Oni su stvorili svoju porodicu, svoju oazu. Postoje neka razmimoilaženja. Da li je to pitanje dece, odrastanja ili ishrane oko koje se baš ne slažem s njima, ali u principu, svako na kraju uradi kako smatra da je ispravno – ispričala je Dijana koja jedva čeka da joj unuci dođu u Beograd, te da ih ona navadi na svoju kuhinju.

https://www.instagram.com/p/BuIt6huARrU/

JELENA ĐOKOVIĆ: “UJEDAM, KADA SE NE ISPAVAM!”

Sa druge strane, Jelena se trudi da se oko svega informiše i edukuje kada je vaspitavanje dece u pitanju, pa je čak tražila savete od stručnjaka i za uspavljivanje dece.
– Nisam nikad uspavljivala decu na ruke jer sam imala babice koje su mi rekle da to ne radim. Ima roditelja koji to rade i to je sasvim okej, ja sam radila nešto što je prirodno za moje rezonovanje, da ga recimo pustim da samostalno spava, a ne da ga ja nunam. Međutim, to ne znači da vam dete neće nikad tražiti da ga nunate, jer evo recimo meni Tara sada sa dve i po godine to traži, ali ja ne posustajem. Teško je jako, jer je mnogo slatka i sva krene tako da se umiljava, ali šta da kažem, mame izdržite ako imate isti slučaj jer je to za dobrobit svih – poručila je Jelena i dodala da se jako teško nosi sa neispavanošću:

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! intervju! Saša Kovačević: “Milica Todorović je NAJLOŠIJA za SEBE!”

PROČITAJTE JOŠ: Mrka, pre BEKUTE, bio LUD za DRUGOM pevačicom! Ovo će sve da ŠOKIRA!

PROČITAJTE JOŠ: Vesna Zmijanac se ponovo PROPILA! Pati jer nema sreće u LJUBAVI!

https://www.instagram.com/p/qvnzc_TP9G/

– Ne nosim se uopšte dobro sa nespavanjem, ujedam, muž se razvodi šest puta dnevno od mene – kroz osmeh je rekla Jelena i dodala:
– Jednostavno, ne spavam dobro ako mi deca nisu dobro, zato sve činim da budu svi dobro i odmorni. Stefan je imao normalnu ishranu sa mesom i ribom prvih godinu i po dana. Onda je prešao na biljnu ishranu i mnogo je dobro i mnogo je zdrav. Tara je od početka samo na biljnoj ishrani. Hvala bogu, nikada nismo imali problema sa njenim zdravljem – rekla je Jelena na Instagramu i dodala:
– Deca su potpuno na biljnoj ishrani. Jedu krompire kao ludi, krastavce i šargarepe. Dosta im dajem i smutije i zeleniš, sve to izblendam. Oni su geniji, odmah sve pojedu.  Još uvek ne jedu zelenu salatu, ali ne paničim, jer im to dajem kroz suplementaciju ili šejkove – objasnila je Jelena i naišla na mnoge osude zbog tog načina ishrane, te nam je jasno zašto je i Dijana protiv toga, ali jedna je majka i samo se ona pita. A Nole… Pa, on mora da sluša ženu.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL