scandal

March 14, 2020 18:00

By

Novak i Jelena u panici zbog matičnih ćelija! Plaše se da nisu prevareni!

Novak i Jelena Đoković zamrzli su matične ćelije oba deteta i tako osigurali svoje zdravlje na duže staze!

Aleksandar Milić Mili PRIZNAJE: Cecina i moja energija su se MIMOIŠLE!

DRAMA! Bivši zadrugar se oglasio iz BOLNICE! Naježićete se od njegove poruke! (FOTO)

Sprema se svadba! Miljković otkrio da planira da veri Lunu u Zadruzi! OVO su detalji! (VIDEO)

Drugim rečima, ukoliko, ne daj Bože, Nole ili Jelena, ili pak neko od njihove familije u budućnosti oboli od neke bolesti, matične ćelije iz koštane srži malog Stefana i Tare moći će da se koriste za uspešno lečenje!

Naravno, te ćelije se zamrzavaju preventivno, a čuvaju se u strogo kontrolisanim uslovima kako bi bile upotrebljive i posle više decenija. Međutim, od kada se pojavila afera sa firmom za čuvanje matičnih ćelija iz Švajcarske koja je pod lupom javnosti u poslednjih nekoliko nedjelja jer je bez znanja klijenata prodala sve matične ćelije firmi iz Poljske, i Đokovići su u panici da su prevareni iako oni nisu zamrzli matične ćelije svoje dece u toj kompaniji!

Srećom, sve su proverili i u njihovom slučaju nema takvih propusta jer su se osigurali na pravom mestu!

Novak Đoković i njegova supruga Jelena razmišljali su i o tome da usvoje dete. Ideja je nastala kada su postali roditelji Stefana i saznali da će dobiti devojčicu, a kako već uveliko pomažu siromašnoj deci, žele da nekom od njih pruže i krov. Kako su Noletovi koreni sa Kosova i on je poprilično vezan za daj deo zemlje, logično je da poželi dete sa tog prostora.

– Oni su kao roditelji ostvareni sada žele da i drugima učine život lepšim i lakšim. Ipak, ta procedura nije imalo jednostavno i to dugo traje, treba se dobro informisati šta i kako treba. I pre nego što su dobili Stefana njih dvoje su se borili za siromašne, a njihova fondacija je skupila milione za pomoć. Nema broja obdaništa, škola koje su otvorili, opremili, omogućili deci da se obrazuju, sanjaju svoje snove i jednom ih ostvare – govori izvor blizak paru i nastavlja:

– Novak stalno ističe da je ponosni Srbin sa Kosova, tačnije iz Zvečana, čiji je počasni građanin postao. Nole je za obnovu manastira Gračanica donirao 100.000 američkih dolara, a jednom prilikom je izjavio da će na sledećim olimpijskim igram igrati za srce Srbije, odnosno Kosovo, pa je sasvim logično da žele da udome mališana odatle.

AUTOR: Scandal

FOTO: instagram prinscreen