scandal

May 24, 2020 17:00

By

Mrka pre BEKUTE, bio LUD za DRUGOM pevačicom! Ovo će sve da ŠOKIRA!

Ovom šoku se niko nije nadao, ali je i ta tajna izašla na videlo! Kako prepričavaju prijatelji Milutina Mrkonjića, a piše SCANDAL!, pre nego što je smuvao Anu Bekutu, Mrka je bio lud za Snežanom Đurišić!

MRKA PRIČAO ŠABANU DA MU JE SNEŽANA ĐURIŠIĆ SEKSI!

– Mrka je oduvek voleo pevačice, a pre Ane slaba tačka mu je bila Snežana Đurišić – otkriva izvor za SCANDAL! i dodaje:
– On to krije kao zmija noge jer mu je glupo, ali to je živa istina! Pa, on se i pokojnom Šabanu poveravao, jer su bili bliski i išli su zajedno po kafanama. Umeo je da mu kaže: Druže, sredi mi da izađem sa Snežom! Ona je lepa, pametna, ima obline, savršeno peva, žena zrela sa stavom! Pa nema bolje od nje – prepričava izvor za SCANDAL! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Brena i Ilda ne mogu OČIMA DA VIDE Nedu Ukraden! URNISALA im život!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! intervju! Saša Kovačević: “Milica Todorović je NAJLOŠIJA za SEBE!”

PROČITAJTE JOŠ: Bogdana RADI VEŽBE DISANJA sa Cecom! Sve spremno za POROĐAJ!

https://www.instagram.com/p/B8iwmViJr01/

– Međutim, Šaban je bio stari lisac, znao je on da Mrka nije za Snežanu. Ipak je ona malo stroža i kruta sva, nije za Mrku boema koji samo skita po kafanama. Čak mu je iz zezanja Šaban rekao da je se mane i da juri neku drugu jer mu ne da ni da priđe njegovoj Sneži. I to je tako i prošlo, Mrka se brzo oladio. A onda, kad se zbližio sa Anom, ne da je zaboravio na Snežanu, nego i na sve druge žene, čak i na svoju zakonitu o kojoj sada samo formalno brine, ali nema ništa sa njom – završava izvor za SCANDAL!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL i INSTAGRAM