scandal

May 23, 2020 15:00

By

Brena i Ilda ne mogu OČIMA DA VIDE Nedu Ukraden! URNISALA im život!

Kako SCANDAL! saznaje, Lepa Brena i Ilda Šaulić više ne mogu očima da vide Nedu Ukraden od kada ih je javno isprozivala zbog, kako je navela, negativnog primera koji su, po njenom mišljenju, dale tokom vanrednog stanja!

BRENA I ILDA ŠOKIRANE NEDINIM PROZIVKAMA!

– Poznate ličnosti treba da pozovu sve ljude da se priberu, a ne da svojim primerom pokazuju kako ne treba. Šta će Brena napolju? Ili Ilda? Jure mikrobe i viruse? – zapitala se Neda, pa je dodala:
–  Dajte da se normalizujemo. Kad mogu ja, koja sam toliko godina sa ljudima, putujem i nastupam, da budem potpuno sama, mogu svi – rekla je Neda i navukla gnev, te negativne komentare ka Ildi i Breni, što je njih dve jako pogodilo iiznerviralo.

PROČITAJTE JOŠ: Milan Milošević UKANALIO Lunu! Nije ona kao TEODORA!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! paparaco! Rada SNABDEVA Harisa!

PROČITAJTE JOŠ: Rasta BESAN na Anu! Ne TROŠI tolike PARE!

– Ilda i Brena su osobe koje se ni sa kim ne svađaju, a kamoli da javno ratuju, međutim, Nedine prozivke su ih baš pogodile jer su pre svega neosnovane. One inače obe poštuju Nedu kao stariju koleginicu koja je mnogo toga postigla i uspešna je, ali smatraju da je ovog puta preterala, pa su se međusobno požalile jedna drugoj: Šta bi Nedi da nas onako ispljuje, pa nismo mi to zaslužile! Baš nema smisla, kud baš nas da prozove ni krive, ni dužne, a obe smo poštovale propise – prepričava izvor SCANDALA! i dodaje:
– Neda se posle svoje prozivke nije više oglašavala, a da li će joj koleginice oprostiti… Čisto sumnjam!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL