scandal

May 22, 2020 20:00

By

Rasta BESAN na Anu! Ne TROŠI tolike PARE!

Od kada je smršala i izbacila novi album, Ana Nikolić samo troši pare i ne smiruje se! Kako piše novi SCANDAL!, kupila je besan auto, ima torbice od po tri ili četiri hiljade evra, a o garderobi da ne govorimo!

RASTA: “IMAŠ NA SEBI 10.000 EVRA, JESI TI PRINCEZA?!”

Sve to upalo je u oči i njenom bivšem mužu Rasti, pa je rešio da joj održi predavanje!
– Rasta je veoma galantan, on ne daje samo alimentaciju, već uvek mnogo više novca izdvoji za Anu zbog ćerkice Tare – započinje izvor za SCANDAL! i nastavlja:

– Međutim, od kada je počela korona, a nastupi su utihnuli, i on je svestan da mora da se prikoči, pa je osuo paljbu na Anu: Šta je s tobom, jesi ti princeza? Što tebi treba vozač?! Možeš sama da voziš! Imaš besan auto, brendirane stvari, sve što poželiš imaš, ali skrasi se malo, misli na budućnost… Pa, nisu zlatna vremena! Mora da se štedi, mi imamo dete, a ne zna se kad ćemo moći da nastupamo! Ja te molim da se ne rasipaš! Samo ti pričam za tvoje dobro, nema potrebe da budeš bahata, bar ne sada – prepričava izvor za SCANDAL! i za kraj dodaje:
– Ana ga je saslušala, ali se samo nasmejala i rekla mu da iskulira jer je sigurna da će sve biti u redu i da nema razloga da diže frku.

PROČITAJTE JOŠ: KUPITE NOVI SCANDAL! EXKLUZIV! Aca Lukas i Ana Korać KRIJU TAJNU IZ NJEGOVOG STANA! Ispovest Markovog oca: Marko je povukao na majku ONA JE PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK!

PROČITAJTE JOŠ: Brena POKLONILA sinu 130.000 evra! Stefan se POBUNIO!

PROČITAJTE JOŠ: Stoja i Jana IZAZVALE RAT! Romi se POBILI zbog njih!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL