scandal

February 16, 2020 12:00

By

Napeto na snimanju emisije – Neda Ukraden i Vesna Zmijanac se godinama ne podnose, a sada se srele oči u oči!

Vesna Zmijanac i Neda Ukraden i dalje se ne podnose! Na poslednjih nekoliko snimanja obe su bile gošće i srele su se, ali jedva su se javile jedna drugoj i sve vreme su se gledale ispod oka! Kako kaže izvor s lica mesta za novi broj tabloida SCANDAL!, tenzija se toliko osećala da je mnogima bilo neprijatno kraj njih dve. Čak su pojedini bili slobodni da pitaju Vesnu šta se to dešava među njima da se toliko ne podnose, a ona je kao iz topa rekla: Ma šta će mi takva osoba za prijatelja?! Ne treba mi u životu, ni unuku ni nije čestitala!

Milica Todorović ne voli ovaj datum ali mašta o OVAKVOM poklonu od Strugara!

Ovo je glavni razlog njenog izbacivanja?! Miljana Kulić pred svima koristi MOBILNI TELEFON! (FOTO)

– Video sam kad su se srele na nekoliko snimanja i baš je bilo napeto! – priča izvor s lica mesta za novi broj tabloida SCANDAL!

– Očigledno nema šanse da zakopaju ratne sekire iako je prošlo nekoliko godina od inicijalnog sukoba – zaključio je naš izvor, a mi vas podsećamo kako je došlo do svađe.

https://www.instagram.com/p/Byp_25fBP91/

Pre nekih desetak godina Neda je organizovala svoj šou na Grandu i jedna od gošći trebalo je da bude Vesna Zmijanac, međutim, ona se nije pojavila. Ubrzo potom Neda je dobila unuke, ali joj Vesna nije čestitala, pa ni Neda njoj nije uputila čestitke kada se rodila Rea. Njih dve su se pre mesec i po i suočile kod Dragane Mirković na televiziji i tada je Vesna pitala koleginicu zašto je nije zvala kada se Nikolija porodila, na šta joj je Neda kratko rekla da ni ona njoj nije čestitala unučiće… U svakom slučaju, nijedna neće da popusti, a nije da im je ovo neki razlog za svađu… Sve to može da se reši

Pročitajte u novom broju tabloida SCANDAL! koji se prodaje na kioscima: ZAŠTO CECA I ANASTASIJA GRADE JOŠ JEDNU VILU NA KIPRU! Osman Karić: ANA SE VIĐALA SA STEFANOM IZMEĐU JANJUŠA I DAVIDA! (VIDEO)

AUTOR: Scandal

FOTO: Scandal, Instagram