scandal

May 23, 2020 18:00

By

Bogdana RADI VEŽBE DISANJA sa Cecom! Sve spremno za POROĐAJ!

Samo nekoliko dana pred Cecin rođendan koji je 14. juna Veljkova žena Bogdana treba da se porodi! Naime, Bogdani je termin 10. jun, pa se ona polako priprema za porođaj, i psihički, i fizički.

BOGDANA VEĆ DOBILA APARTMAN ZA POROĐAJ!

– Za Bogdanu je već rezervisan apartman u Narodnom frontu gde će biti sa bebom kada se porodi. I Ceca se oba puta porodila u Frontu i prosto su rešili da tu bude i snajkin porođaj jer imaju poverenje u sve lekare – otkriva izvor za novi SCANDAL! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Milan Milošević UKANALIO Lunu! Nije ona kao TEODORA!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! paparaco! Rada SNABDEVA Harisa!

PROČITAJTE JOŠ: Rasta BESAN na Anu! Ne TROŠI tolike PARE!

– Ceca je inače izjavila da zbog tradicije koja važi u srpskom narodu, neće unapred opremati sobu za bebu, ali se svakako pripremaju i za to. Listaju kataloge i osmišljaju detalje. Naravno, čim se beba rodi, a dok Bogdana još bude u porodilištu, Ceca će sa Veljkom, Anastasijom, Bogdaninim roditeljima, ali i sa svojom sestrom Lidijom očas posla sve opremiti i ispuniti igračkama, zvečkama, mecama… Mnogo su svi srećni i jedva čekaju bebu, posebno se raduju što je dečak i što će nositi ime po tragično preminulom dedi Arkanu – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:
– Bogdana je super spremna, vežba udisaje i izdisaje, radi jogu… Ceca je ohrabruje, mazi joj stomak, priča sa bebom… Kaže da se ne plaši, ali opet… Nije to tek tako. Treba joj i podrška i ohrabrenje, pa su njeni najbliži uz nju, ali najviše Ceca, Tasa i Veljko pored njenih roditelja svakako. U svakom slučaju, beba je zdrava, buduća mama takođe, tako da se samo očekuje mali Željko. A ako malo zakasni, možda se rodi i na rođendan baka Cece – završava izvor za SCANDAL!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL i INSTAGRAM