scandal

March 17, 2020 13:00

By

Đani izbio Jani 300.000 EVRA iz džepa! Potrošila vrtoglavu sumu na OVO!

Budući da je među poznatima postao trend da kupuju nekretnine u Beogradu na vodi, Đani je rešio da ubedi svoju koleginicu i dobru prijateljicu Janu Todorović da i ona sebi kupi luksuzan stan! Naime, Đani je svojoj porodici kupio tri stana u elitnom delu grada i za to je pukao skoro pola miliona evra, a sad ubeđuje Janu da se i ona tamo skući.

Oglasila se Milica Mitrović! Velika šefica jednom rečenicom ukanalila Lunu – Otkrila istinu o njenom zdravstvenom stanju! (FOTO)

Luna rešila da pobegne iz Zadruge! Miljković joj napravio haos – Na korak do raskida! (VIDEO)

Zbog njih na ulicu ne mogu da izađem! Majka Marka Miljkovića BESNA, otkriva SVE!

– Đani je baš bio uporan u nameri da natera Janu da kupi stan, i uspeo je. Rekao joj je: Ti bre lepo zarađuješ, i kurta i murta tamo ima stan, što ne bi i ti! Uostalom, stanovi su sada najbolja investicija, šta si se stisla! Imaš za dete, možeš da ga izdaješ, a cene kvadrata samo rastu – prepričava izvor za SCANDAL! i dodaje:

– A pošto je Jana nedavno mužu otvorila luksuzni restoran u kom se sprema internacionalna hrana, i taj objekat je baš u tom delu grada, pevačica je prelomila i otvorila se! Kupila je fensi stan od oko 300.000 evra. Čak se i zahvalila Đaniju jer je shvatila da je to odlična investicija.

AUTOR: Scandal

FOTO: Instagram Printscreen