scandal

March 4, 2020 19:00

By

Đoković na meti napada! Španci se nameračili da sruše Noletovu fondaciju!

Humanitarna fondacija Novak Đoković poznata je širom sveta! Drugim rečima, mnogi se ugledaju na Jelenine metode rada kojima je ona i proslavila ovu humanitarnu organizaciju, međutim, uvek ima i onih zlobnih koji bi da stanu na put svemu što je dobro i što čini dobra dela! Naime, nedavno se Jelena Đoković pohvalila, ali i javno zahvalila inostranim donatorima koji redovno nesebično pomažu njihovu fondaciju, te da uopšte ne štede kada su u pitanju slučajevi teško obolele dece ili siromašnih porodica na rubu egzistencije i osnovnih uslova za život! Međutim, kako se za to saznalo javno, pojedini humanitarci iz Španije rešili su da unište Jelenu i Noleta, pa su počeli da vrbuju donatore da pređu u njihov tabor!

NOVI STAR! Tajni sporazum JK i Duška: Mora da je podmiri! Darkova svadba se OTKAZUJE, Ana se sveti! LUNA RASTAVLJA Anu i Davida! Bora sahranio živu babu!

Ljubavni trougao trese Zadrugu – Pešićevoj je laknulo što su Luna i Marko ponovo zajedno!

“Darko Lazić je INVALID i inteligentno nezreo!” Đorđe David nikad SUROVIJI – Estradni RAT se nastavlja!

– Ti Španci, koji inače ne mogu da smisle Novaka i njegov uspeh, pa samim tim i sve što radi njegova supruga, poslali su otvoren poziv svima onima koji finansiraju njihovu fondaciju godinama unazad – započinje izvor za SCANDAL! i nastavlja:

– Drugim rečima, oni su svim bogatim firmama i organizacijama koje su do sada sarađivale s Jelenom i Noletom predložili da obustave saradnju s Đokovićima, te da se priključe njima jer im oni nude bolje uslove budući da je reč o Evropskoj uniji, pa je tu samim tim niz mogućnosti mnogo veći! Išli su bukvalno od jednog do drugog finansijera, ali bez uspeha – objašnjava naš izvor i dodaje:

– Srećom, svi Novakovi i Jelenini saradnici pri fondaciji svesni su koliko su njih dvoje zapravo dobri ljudi, humani i skromni! Jasno im je da je i Jeleni, a i Novaku jedini cilj pomoć bolesnima i ugroženima, pa su kategorički odbili pohlepne fondacije koje su na kvarno htele da ih namame u svoje tabore i da tako unište Fondaciju Đoković – objasnio je izvor za SCANDAL! i dodao da ovo nije prvi put da se tako nešto dešava porodici Đoković.

https://www.instagram.com/p/B8j7u3AoR_Z/

Podsećanja radi, svojevremeno je i Srđan Đoković javno pričao da je pre nekoliko godina jedan moćni biznismen iz Srbije bio u Monaku samo s ciljem da uništi Noleta! Kako je Srđan tada objasnio, taj biznismen išao je bukvalno od jednog do drugog bogataša u Monaku i molio ih da ne sponzorišu Novaka, ali ni on nije imao uspeha. Svakako, to je sve došlo do Đokovića, što ih je veoma razočaralo, ali kako pravda uvek pobeđuje, Đokovići su i tada uspeli da se izbore, pa su našli ljude dobre volje koji su u Noletu prepoznali i potencijal i talenat i sve je prošlo u najboljem redu, pa mnogi veruju da će tako biti i sada.

– Jelenu bi mnogo potreslo saznanje da neko uopšte može da dođe na ideju da sabotira dobra dela. Dala je sve od sebe da fondacija radi punom parom i u tome je i uspela. Nije želela da opterećuje Novaka jer on ima svojih obaveza, ali uspela je da se izbori za sjajne donatore koji veruju u nju i njenu plemenitost, tako da je sreća što ona i ne zna da je sve moglo da krene po zlu budući da su joj saradnici odani i veruju u nju – dodao je izvor za SCANDAL!

AUTOR: Scandal

FOTO: Instagram Printcreen