scandal

March 16, 2020 13:00

By

Nakon pakovanja afere sa teniserom, Kija OBELODANILA! Konačno srećna u LJUBAVI!

Iako, prema sopstvenom priznanju, Kija Kockar u Americi nije imala vremena za ljubavni život, to se, po svemu sudeći, promenilo po povratku u Srbiju.

Kupite SCANDAL! ŠOK: Otkrivamo KO NA ESTRADI IMA KORONA VIRUS! KARIĆ I ANA KORAĆ KRIJU ISTINU OD DAVIDA! Biznismen iz Surčina: ZBOG RADE SAM OSTAVIO ŽENU I DECU! (VIDEO)

Luna Đogani U DUGOVIMA DO GUŠE! “Da nisam ušla, svi bi pocrkali!”

Milici Pavlović pozlilo usred restorana?! Odmah popila lekove – Prijatelji zabrinuti za njeno zdravlje!

Kija Kockar zagonetna kao i uvek!

Podsetimo, pevačica je dva i po meseca provela u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je po tamošnjim metropolama imala nastupe.

Gostojući u “Magazinu In”, Kija je otkrila da u njenom životu postoji osoba koja joj se dopada, kao i da su simpatije uzvraćene.

– Malo smo se zezali u toj emisiji – izjavila je Kockareva za “Blic”, da bi potom misteriozno dodala:

– Drugi samo nagađaju, ali bitno je da sam ja srećna, a to ne mora da bude povezano sa mojim emotivnim životom, ne vrti se sve oko toga. Iskreno, zadržala bih to za sebe.

https://www.instagram.com/p/B9m3q6mHUwN/

Kija Kockar je nedavno prolazila kroz agoniju jer je neko navodno želeo da joj napakosti.

Kija i Filip (prim.aut. Krajinović) se poznaju, ali nešto površno, možda su se ukupno videli dva ili tri puta u životu, nemaju nikakav kontakt. Međutim, pojavila se priča kako su Kija i Filip bili u kombinaciji i da su se viđali kod njega u stanu. Navodno je Filip pokušavao na sve načine da dođe do Kije, a kada je stupio sa njom u kontakt, otišli su na večeru da bi nakon toga završili kod njega u stanu –

– Ako nastave da plasiraju gluposti, prijaviće slučaj, jer kako drugačije da zaustavi budalaštine – izjavila je tada Kija!

Njoj je bilo krivo zbog Filipa, jer ne želi da ni on, ni bilo ko drugi pomisli da ona nešto plasira.

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vućić