scandal

March 16, 2020 11:00

By

Milici Pavlović pozlilo usred restorana?! Odmah popila lekove – Prijatelji zabrinuti za njeno zdravlje!

Milica Pavlović uživala je u popodnevnom ručku sa prijateljima u jednom prestoničkom restoranu. Međutim, u jednom trenutku se popularnoj pevačici toliko slošilo da je morala da popije le kako se ne bi onesvestila.

– U jednom trenutku primetili smo da je prijatelj sa kojim je sedela Milica Pavlović naglo počeo da pretura po stvarima i da tražio nešto, kao i da Milica ne izgleda dobro. Milica je tražila hitno čašu vode od momka koji je služio, ali pošto je u prvi mah nije čuo ona je ustala i krenula do njega. Ipak izgleda da joj je zbog naglog ustajanja bilo još gore pošto je jedva stajala na nogama – navodi izvor koji je sedeo za stolom do pevačice i dodaje:

Kupite SCANDAL! ŠOK: Otkrivamo KO NA ESTRADI IMA KORONA VIRUS! KARIĆ I ANA KORAĆ KRIJU ISTINU OD DAVIDA! Biznismen iz Surčina: ZBOG RADE SAM OSTAVIO ŽENU I DECU! (VIDEO)

Ani Korać drugarica smešta pakao! “Osvetiću joj se! Zbog nje sam prošla kroz agoniju!”

Jelena Đoković zaratila sa svekrvom?! Dijani se ne dopada kako se ponaša prema Novaku i deci!

– Konobar je ubrzo Milici dao času vode, a ona je popila neki lek i nastavila da se hladi. Izgledala je baš iscrpljeno u trenutku, a prijatelj ju je terao da popije neki voćni napitak kako bi dobila snage. Nakon toga smo načuli kako pričaju da je jako umorna i da joj se slošilo jer slabo spava.

Tragom ovih informacija javio se njen prijatelj koji je otkrio zašto joj se slošilo.

https://www.instagram.com/p/B9rR08aJi7O/

– Ispričala mi je za tu situaciju u restoranu, jeste joj bilo loše zato što je već danima preumorna. Bukvalno nije sastavila normalan san tri dana jer je non-stop zauzeta oko posla – zabrinuto prepričava njen prijatelj i dodaje:

– U međuvremenu je nastupala i putovala za Leskovac kod njenih, pa je maltene spojila tri dana da nije spavala i to se naravno odrazilo na njeno zdravlje – rekao je izvor za Blic.

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vućićević