scandal

December 23, 2019 19:00

By

MINJA MILETIĆ TRUDNA: Voditeljka objavila LEPE VESTI, pa otkrila da li se vraća na televiziju!


Nakon mesec i po dana odsustva i znatiželjnih gledalaca gde je i zašto Minje nema na malim ekranima, ona se oglasila tvitom da je sve u redu i da je na bolovanju.

– Da, tačno je, trudna sam. Ovaj period ću posvetiti sebi i uživanju u trudničkim danima. Nakon 20 godina rada na televiziji, došlo je vreme za najlepšu pauzu koju sam mogla da zamislim – kaže popularna novinarka, a piše portal Srbija danas.

Na pitanje da li joj nedostaje televizija Minja odgovara potvrdno, ali dodaje da i dalje pomno prati dešavanja i da je o svemu informisana.

– To ne znači da sam van informativnih tokova, već naprotiv, redovno i na dnevnom nivou pratim politčka dešavanja kako ne bih izgubila ritam, kaže Minja.

Minja, koja je poznata po svojim hard talk intervjuima i insistiranju na odgovorima kod svojih gostiju, obećava da će se uskoro vratiti na male ekrane i da se njena želja za Novu godinu već ostvarila.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-tajni-plan-dragana-i-torta-beze-iz-srbije-napustaju-decu-i-porodice-saban-je-na-onaj-svet-otisao-besan-i-kivan-na-darka-lazica-dogani-evo-sta-luna-misli-o-mom-duetu-sa-kijom/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen