scandal

June 4, 2020 16:00

By

Taki za SCANDAL!: “Maja je POBEDNICA, a Janjuš neka REŠAVA sa svojom GOSPOĐOM!”


Nakon što je Maja Marinković priznala sve o njenoj vezi sa Janjušem, te da joj je on obećavao venčanje i bebu, samo za SCANDAL! oglasio se njen otac Taki!

TAKI: “PRIHVATAM MAJIN IZBOR!”

– Znate kako, Maja je moje dete, a svoje se meso ne jede! Ja moram da prihvatim njen izbor, kakav god bio. Ništa se ja tu ne pitam, a ona mora sama da nosi svoj krst – započinje Taki za SCANDAL! i nastavlja:

– I znate šta, pa nije taj Janjuš mali! On je vrlo dobro znao šta i kako radi! Niti je bio pijan, niti drogiran, niti lud! Pa vidi se iz aviona da je njemu stalo do moje Maje, a i ona… Ja gledam, ne znam šta mi je s detetom, nije to ona moja Maja. Očito se zaljubila, ali je sve i priznala kao svoju grešku i nosi to dobro. Ne mogu da je osuđujem, ali sam protiv toga da se diraju tuđi muževi. Međutim, i mene saleću udate da me bar poljube, pa šta ću… Dešava se to – smeje se Taki i dalje objašnjava:

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! KONAČNO: KARLEUŠA OTKRILA SVE POSLE PRIČA O RAZVODU! KAKO JE LUNA OSTALA BEZ SVADBE I GASTOZOVE BEBE! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Tanja Savić IZGUBILA BEBU! Svađa sa Dušanom je koštala TREĆEG deteta!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! paparaco! Kaća Živković MEGASE*SI!

– I ne znam šta se Janjuš sad vadi kao njemu je sve sprdnja! Pa on je isto i sa Šopićkom radio što i s Majom, šta sad… Opet se kao sprda, ma dajte molim vas, o čemu pričamo – kaže Taki i dodaje:


– Moram da naglasim da ću ja ipak ostati uz moju Maju i sačekaću je na finalu, a možda uđemo i oboje sledeće sezone! Meni je ona tamo najbolja, pa nisam ja ko Karađorđe što je prošle godine rekao da mu je Dorotea najlepša pored žive Aleksandre u kući – šali se Taki na račun svog druga i dodaje:
Ne verujem da će moja Maja imati problema napolju zbog ove priče sa Janjušem, a on neka rešava sam sa svojom gospođom šta ima kada se sve završi. I moram da kažem da verujem da će moja Maja biti pobednica! Samo mora malo da se digne od ove priče, mnogo mi se povukla zbog Janjuša, nije to prava Maja – zaključio je Taki za SCANDAL!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: PRINTSCREEN