scandal

June 3, 2020 19:00

By

Tanja Savić IZGUBILA BEBU! Svađa sa Dušanom je koštala TREĆEG deteta!

Osim što je utučena jer mesecima ne viđa sinove Maksima i Đorđa koji su sa ocem Dušanom Jovančevićem u Australiji i nema pojma kada će ih videti, Tanja Savić pati i zbog trećeg deteta!

TANJA BI PONOVO ŽRTVOVALA KARIJERU!

Naime, kako piše SCANDAL! u novom broju, kada je Dušan, usred korone, odveo njihove sinove u Australiju, Tanja je shvatila da je u drugom stanju i bila je presrećna jer je oduvek govorila da želi i treće dete, te da bi volela da to bude devojčica! Kako za SCANDAL! ! navode izvori, čak je navela da će ponovo žrtvovati karijeru i povući se sa scene jer je abortus za nju smrtni greh, međutim, sreća je trajala jako kratko jer je, nažalost, izgubila bebu!

https://www.instagram.com/p/B8GqS8PB_Ss/

PROČITAJTE JOŠ: CECA: “STIGAO je ŽELJKO! Bogdanina mama: “Sve je u NAJBOLJEM redu!”

PROČITAJTE JOŠ: Kija OSTAVLJA PEVANJE! Ulaže svu LOVU u ovaj BIZNIS!

PROČITAJTE JOŠ: Kaća Grujić i Noletov brat! SABOTIRAJU im LJUBAV!

– U momentu kada se najviše potresla jer je shvatila da ne zna kada će joj se sinovi vratiti, a uz to je i sa Dušanom bila na ratnoj nozi, Tanja je shvatila da je trudna. Bila je to mala trudnoća, tek nekoliko nedelja – otkriva izvor za SCANDAL!  i dodaje:
– Prvo je, naravno, pokušala da priča sa Dušanom i da najpre spuste loptu, pa je onda mislila da mu kaže šta se dešava jer su oboje želeli i treću bebu, međutim, on je baš bio surov. Nije hteo da popusti, a to je Tanju dotuklo! Mnogo se sekirala, em zbog svađe s njim, em zbog sinova koji su na hiljade kilometara daleko od nje, a nema predstavu kada će moći da ih vidi. I pride to što s mužem nije u najboljim odnosima, pa se plašila, u stvari, i sada se plaši, da li će i kada videti decu, a ne zna ni da li će brak sačuvati. Sve to je, očekivano, uticalo na njene hormone i psihofizičko stanje i došlo je do spontanog pobačaja. To je bila kap koja je prelila čašu. Ma mnogo mi je žao te žene… Ni kriva ni dužna, a večito ispašta. Valjda će se oporaviti, ja se molim za nju – završava izvor za SCANDAL!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: INSTAGRAM