scandal

March 8, 2019 14:34

By

Teodora Džehverović predstavila prvi album

Trenutno najpopularnija mlada zvezda Teodora Džehverović predstavila je sinoć album prvenac „Borbena“, koji je izdala za produkcijsku kuću IDJTunes, dok je IDJVideos podržao i vizuelni deo ovog projekta. Promociji albuma u popularnom beogradskom klubu prisustvovale su brojne poznate ličnosti i kolege poput članova grupe In Vivo, manekena Anđela Rankovića, pevača Nenada Sinđelića poznatijeg kao Gasttoz, repera Foxa i Milija, koji su došli da podrže mladu zvezdu.

Pevačica je nedelju dana ranije obradovala svoje fanove prvim singlom „Linija“ sa novog albuma, koji je za manje od sat vremena zabeležio više od 100 hiljada pregleda, a trenutno je i prvi na trendingu.

Brojni fanovi sa nestrpljenjem su čekali i ostale spotove za numere „Story”, „Tom Ford”, „Gade“, „Borbena“, „Alternativa“ i „Taxi“, koje su zvanično predstavljene na IDJVideos YouTube kanalu.

https://svet-scandal.rs/vesti/bojala-sam-se-ipak-je-to-operacija-teodora-progovorila-o-silikonima-otkrila-na-kojim-je-i-dalje-mukama-i-sta-joj-je-andelo-rekao-za-nove-grudi/

AUTOR: promo

FOTO: promo