scandal

February 28, 2020 19:00

By

UVEK ULEĆEM IZ JEDNE VEZE U DRUGU I LEPO MI JE: Dušica Jakovljević otkrila do sada nepoznate detalje svog ljubavnog života u Magazinu In pa ovim ŠOKIRALA sve!


Autorka i voditeljka emisije Magazin In Sanja Marinković pripremila je još jedno uzbudljivo izdanje za svoju vernu publiku. Ona će predstojeće subote u Magazinu In ugostiti dobro poznate ličnosti domaće javne scene: političara Nenada Čanka, voditeljku rijaliti programa Zadruga Dušicu Jakovljević, glumca i voditelja Dragana Marinkovića Macu, pevačicu Zoranu Pavić i voditeljku i glumicu Tijanu Čurović.

NOVI SVET OTKRIVA! CECINOJ ĆERKI ZABILI NOŽ U LEĐA! ANASTASIJA U SUZAMA! ANABELA: “LUNA OPET NA JAKIM LEKOVIMA PRED ZADRUGU!” MILICI DOJAVILI DA JE PETAR VARA! ZILHA ISPRIČALA SVE EDOVE PREVARE! ANI KORAĆ SE SMUČIO DAVID!

Tanja Savić KRIJE AFERU sa oženjenim pevačem iz Granda?! Muž bi ga PREBIO kada bi saznao?!

Darkova verenica progovorila o PRVOM PUTU! Sve je i OBJAVILA! (FOTO)

Tom prilikom, Dušica Jakovljević otkrila je do sada nepoznate detalje svog emotivnog života.

– Ja sam se na vreme razvela. Uvek ulećem iz jedne veze u drugu i lepo mi je. Ne znam da li je to pametno, ali je lepo – poručila je Dušica u emisiji Magazin In  i nasmejala sve u studiju, a šta je još o svom ljubavnom životu otkila saznaćete ukoliko u subotu budete uz kanal televizije Pink u dobro poznatom terminu.

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije Magazin In koje je na programu televizije Pink u subotu, 29. februara u dobro poznatom terminu – u 17
časova!

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen