Svet

December 14, 2022 19:45

By

Gotovo je, ovo između nas je nemoguća misija: Jelena i Novak priznali da imaju velikih problema

Veza Noleta i Jelene nekad bila je na prekretnici 

Nakon što je Jelena Đoković tada Ristić, završila studije u Milanu, to je ovom paru dalo malo više mogućnosti za viđanje i zajednički život. Novak je tada već napredovao u svojoj teniskoj karijeri, pa je zajedno sa Jelenom doneo odluku da probaju da se presele u Monako i tamo otpočnu zajednički život. Međutim, tamo su ih sačekale nove prepreke…

Pročitajte: Ne želi više da joj se podsmevaju – Jelena Đoković pokazala kako izgleda dama od stila FOTO

ATA images

– Tri godine od početka naše veze došli smo do prekretnice. Odlučili smo se za zajednički život. Ali, u Monaku je bilo teško pronaći posao. Sve je “zatvoreno”, ali ja sam se igrom slučaja zaposlila u jednoj naftnoj kompaniji – pričala je Jelena o početnim danima u Monaku…

Ćerka Novaka Đokovića

Instagram

Veza Noleta i Jelena – Nisu bili srećni

Ipak, posle nekog vremena Nole i Jelena su shvatili da na taj način nisu srećni, pošto su sada kao živeli zajedno, ali opet nisu imali prilike da posvete vreme jedno drugom. Jeleni je posao odnosio bukvalno po ceo dan, dok je Nole i dalje konstatno bio na putu zbog turnira. Razumeli su da opet moraju nešto da menjaju i tu su došli na ideju, koja će im omogućiti da naprave savršenu simbiozu i da napokon provode toliko željeno vreme zajedno.

Pročitajte: Novak Đoković ne želi da se vakciniše zbog bolesti koju ima

Porodica Đoković

Foto: Instagram

– Radila sam tamo godinu dana i to je bila nemoguća misija za našu vezu. U jednom trenutku Novak mi je rekao da više tako ne možemo. Dok sam studirala, tačno sam znala kada sam slobodna i kada mu se mogu posvetiti. Na poslu sam provodila dane u kancelariji i naša veza se našla u iskušenju. Zato smo tražili drugo rešenje – seća se Jelena ovog perioda. A ideja koja im je spasila vezu je bila da Jelena postane direktor Fondacije Novak Đoković, kroz koju će početi da organizuje veliki broj humanitarnih akcije, ali i imati i priliku da stalno bude uz Noleta u njegovim sportskim pohodima.

Pročitajte: Jelena Đoković otkrila istinu o braku sa Novakom – Stalno se sukobljavamo

Foto: ATA images

Nakon toga, Noletu i Jeleni je sve počelo kako su i priželjkivali. Sa podrškom Jelene, koja mu je postala najjači vetar u leđa, Nole počinje da vlada ATP listom i svim svetskim turnirima. A zatim na red dolazi još jedan bitan događaj u njihovoj ljubavi. Bila je to veridba

– Od sada ću Jelenu svima predstavljati kao verenicu i buduću suprugu… Počinje navikavanje. Slatke muke. Presrećni smo – objavio je tada Nole.

Foto: ATA images

Malo pre venčanja Novak je objavio nove srećne vesti, koje su definitivno označile kraj svim mukama koje su morali da istrpe da bi njihova veze uspela. Jelena je zatrudnela!

– Sa mnom ste proživeli mnoge lepe i teške trenutke u karijeri. Ne mogu biti srećniji čovek jer imam zdravlje, ljubav i Bog me je blagoslovio time da sa svojom Jelenom očekujem novog člana porodice. Jelena je trudna – saopštio je srećne vesti Novak.

Za nekoliko meseci na svet je došao i sin Stefan, koji je bio kruna njihove dotadašnje ljubavi, a tri godine kasnije Novak i Jelena su dobili i ćerkicu Taru.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: ATA images