vesna rivas
Svet

November 5, 2021 19:00

By

Vesna Rivas šokirala: „Dejan se OGREŠIO o Dalilu, zato sad ISPAŠTA”

Ako Dejan Dragojević ne bude napustio rijaliti u što skorije vreme postoji velika mogućnost da nasrne na Dalilu ili da naudi sebi, tvrdi Vesna Rivas koja je analizrala njihove rodne kodove.

Vesna Rivas analizirala Dejana i Dalilu!

Dejan i Car su Dalili dug iz prošlosti. Morala je da sretne obojicu. Dejan ima mnogo crn rodni kod, prema njoj se ogrešio u prošlom životu, zato sad ispašta. Dalila je specifična, mali broj može da je dešifruje zbog tog rodnog koda. Ona je Devica, ali je po rodnom kodu kao najcrnji Škorpion. Mene njuh nikad nije prevario, strašno mi miriše da će u ovom serijalu biti smrti! Ima više tempiranih bombi, a napad sa smrtnim ishodom mogu da naprave Dejan, Miljana i Mensur. Oni mogu da eksplodiraju. Dejan ima rodni kod ubice ili samoubice, a to je 966. U nekom od prošlih života je izazvao dve smrti, sada mora da ispašta zbog toga. Ja bih Dejana pod hitno odstranila iz rijalitija. Njemu je osigurač već izvučen, može svakog momenta da pukne i da nastane haos. Opasan je i po sebe i okolinu. Od Dalile i Dejana više nema ništa, njihov odnos je trajao i duže nego što je trebalo ili što se očekivalo. Dalila se plaši Dejanove tamne strane. Ona ga je pripitomila i napravila od njega kučence, ali on zna da ujede, da ubije – kaže Vesna za Svet i nastavlja:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Dalila pravi energetski balans jer zna šta može da se desi, nije glupa. Ona zna šta može da izazove kod Dejana, pa je zato jako obazriva. Plašim se da u nekom momentu Dejan ne iskasapi Dalilu, da je ne obogalji. On nema šta da izgubi, njegov kod kaže – idem na sve ili ništa. Svaki energosens ili numerolog zna da 966, odnosno 3 znače pukovnik ili pokojnik. Njega nikako ne treba imati za neprijatelja. Dejan je strašno pravdoljubiv. On je najčistija i najpoštenija energija, melem za dušu. On mora da bude ispod nečije suknje, uvek uz porodicu, a Dalila ima psihopatski kod, zato zna da balansira sa Dejanom. Dalilu privlače novac, kriminal, snaga i tajne. Nju to pali, ona neće organizovani život. Mora kod nje da bude adrenalina. Dejan je takav psihološki profi l da, ako mu padne klapna, može da je ubije ili da na sebe digne ruku. Mislim da je ovo što gledamo tek početak, on neće moći da izdrži sve ovo što mu se dešava. Njegovu rečenicu da će Dalila biti obeležena za ceo život ogromnom ranom, rezom na leđima, ja ne bih olako shvatala –  zaključuje Vesna, koja je još davno predvidela kraj braka Dalile i Dejana.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Dragojevic (@dejan_dragojevic_official_)

Inače, Armin iz Beča, koji je otkrio da je sa Dalilom bio u prisnoj vezi, tvrdi da mu je ona rekla da je Dejan već bio na ivici da sebi oduzme život.

Žalila mi se da ne zna kako da ga urazumi. On je njen spontani pobačaj strašno teško doživeo, nije mogao da prihvati da su izgubili bebu i načisto se pogubio. Rekla mi je da je sklonila tablete za spavanje koje je hteo da popije. Svašta joj je pričao tada da će uraditi, grozne stvari su mu prolazile kroz glavu i ona se baš plašila za njega. Njemu je taj gubitak teže pao nego njoj.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ