dalila skovala plan
Star

1 Novembra, 2021 19:00

Dalilina majka ŠTITI Dejana! Ovako će UNIŠTITI Cara!

Dalila je definitivno stavila tačku na brak sa Dejanom! I dok on suze lije i ne prihvata da je izgubio ženu koju voli, ona se prepustila Filipu Caru kao da nikad nije ni bila udata.

Dalilina majka protiv Filipa Cara!

Kako Star saznaje, niko od njene porodice ne podržava njenu aferu sa Filipom, a Dalilina majka Emina spremna je na sve da zaštiti Dejana i sačuva ćerki brak.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Dragojevic (@dejan_dragojevic_official_)

Svi su šokirani Dalilinim ponašanjem, niko ne može da je prepozna, ne znaju šta se desilo sa njom. Nadali su se u početku da se samo malo zanela, ali ovo sad je katastrofa. Ona nije razvedena, nego udata žena, ljubaka se sa Carem, ma užas. Njeni su baš razočarani, i otac i majka, jer mnogo vole Dejana i ne mogu da veruju šta se dešava! Car će sa njom malo da se poigra, kao i sa svim devojkama i šutnuće je… Emina voli Dejana kao sina, žena plače svaki dan, još kad vidi njega kako se kida, ma nikom nije dobro. Rekla je da Cara nikad neće da prihvatiti za zeta, kao i da je samo Deki njen zet, niko više. Žena nema nameru da sedi i gleda kako joj ćerka uništava dobar brak zbog tamo nekog mangupa. Uporno zove produkciju i moli ih da joj daju poziv sa ćerkom. Želi da joj otvori oči, da je podseti šta je Deki sve uradio zbog nje i koliku žrtvu je podneo da bi ona bila srećna – priča Dalilina rođaka za Star i nastavlja:

filip car zadruga

Dalilina majka Emina se svakodnevno moli da se Dalila dozove pameti i da shvati da je Filip manipulator, te da sa njim nikada neće ostvariti nešto ozbiljno. Veruje da će Dalili otvoriti oči ako joj dozvole poziv. Otvoreno će joj staviti do znanja da niko iz porodice ne prihvata Cara, kao i da su svi na strani Dejana. Ima da napljuje Filipa najstrašnije. Nema šanse da Emina dozvoli da se njih dvoje tako lako razvedu. Nju teši i to što će u rijaliti da uđe Maja Marinković, jer je sigurna da će ona poremetiti Dalilin i Carev odnos. Kažem vam, svi su u šoku, ali se i nadaju da će Dalila otvoriti oči i da će shvatiti da je Dejan idealan za nju. On jadan ne odustaje, pokida se tamo… Emina je jecala na sav glas kad je čula Dejana kako priča da uprkos svemu voli Dalilu i da sa njom želi porodicu – završava Dalilina rođaka.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ