Svet

28 Oktobra, 2021 22:00

Ispovest Mladena Vuletića: „Dalila i ja smo se LJUBILI dok je bila u BRAKU!”

Mladen Vuletić nije iznenađen Dalilinim ponašanjem u rijalitiju i time što hoće da okonča brak sa Dejanom Dragojevićem, jer smatra da je na tu priču stavljena tačka još pre dve godine.

Ispovest Mladena Vuletića o Dalili!

Ma, to je sve planski urađeno. Dalili su takvi muškarci dosadni koji će non-stop da je pitaju da li je gladna, žedna, da li joj nešto treba, ma idi, bre. Ona voli kad muškarac lupi rukom u sto, da se posvađa. Mi smo se par puta i makljali, da ne kažem tukli. Ali ona to voli, uvek posle nekog incidenta zagrli me i kaže koliko me voli. Čak kad je čula da sam je kao varao, napravi haos, frku, ma ispadne skroz ludilo, ali onda opet se primiri i padne mi u zagrljaj. Pa ne bismo se u jednom momentu i verili da nije tako – kaže Mladen za Svet i dodaje da smatra da je sve što njegova bivša verenica radi inscenirano.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

-Taj brak, koliko ja znam, ne funkcioniše skoro dve godine. Zavukli su se tamo kod nje u selo, kao imali mir i idilu, ma važi. To nije Dalila, ona voli gužvu, haos, dešavanja. A trebao je da se desi rijaliti, mediji da može da prekine taj brak, kako bi profitirala od cele priče. Jer, da se razvela van kamera, ne bi to bilo to. Pa, ona je i u četvrtu sezonu ‘Parova’ ušla kao neko ko treba da otkrije tajne Mace Diskrecije. Zamisli, to bi bio razlog ulaska, posle toga je naučila kako se igra rijaliti. Ona i ja se sve vreme čujemo, dopisujemo, imamo lep odnos, mislim, dok nije ušla u rijaliti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mladen Vuletic (@mladenvuleticdjoma)

Mladen otkriva da se sa Dalilom ljubio i vatao dok je bila u braku sa Dejanom.

Bili smo u ‘Parovima’. Na bazenu smo se jedno veče opustili, vatali, ljubili. Niko nije video, tamo znamo svaki ćošak. Samo je u jednom momentu Nina Prlja videla da se nešto dešava. Kad je progovorila na tu temu, Dalila ju je lupila da samo što ova nije progutala svoj jezik. Za to vreme Dejan je bio u spoljnom svetu kao njena podrška, dolazio je s vremena na vreme, donosio joj poklone. Mnogo lep brak. Ja ti tu dođem kao neki osveživač u braku, jer sam im uneo malo radosti, pa je potrajao posle toga još, ovako bi se možda raspao. Ja znam Dalilu kako diše, znam šta joj treba i svestan sam da kad bih hteo, mogao bih da budem sa njom, to je sigurno. Iskreno, ne znam da li je bila sa još nekim muškarcem sem sa mnom dok je bila u braku, ali ako jednom prevariš, što ne bi opet. To ne mogu da tvrdim.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Mladen se dotakao i priče da je Dalila svojevremeno obilazila u Tuzli hodže i radila magije.

Ja sam čuo da je to njena majka radila celoj porodici. Ne znam provereno, ali dok smo bili u rijalitiju, takve priče su postojale da je znala da ode kod tih hodža, vračara i da joj magije nisu strane. Zato mi posle toga nije bilo toliko čudno što se Dejan kao omađijan okrenuo protiv svoje porodice, da više niko od njih nije postojao, samo je u Dalilu gledao kao u boga. Ne bi me čudilo da im je neko nešto tu radilo. Plus, ako se uzme u obzir da je ona njemu, koliko znam, bila prva devojka, a zna se da Bosanke dole imaju onaj treći mišić, pa kad ti ga stisnu, pa puste, pa tako u krug, ti si na sedmom nebu. Sreća pa sam ja i pre Dalile imao devojke iz Bosne, pa znam za tu caku. Meni je samo u celoj priči žao Dejana. Oni sad kad se pokarabasaju, on mučenik nema gde. Kuću su sagradili na imanju njenog oca, jedino može da savije rep i posle pet godina se vrati kod mame, brata, porodice. Gde je bio, šta je radio, ništa. Tuga je to! David i Bilja nisu zaslužili tolike laži i uvrede na njihov račun, ali pošto ih dobro znam, sigurno bi ga prihvatili raširenih ruku.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Pobednik “Parova” je upoznat i sa Dalilinim zdravstvenim problemima zbog kojih ne može da zatrudni.

Ona je htela i meni da rodi dete dok smo bili zajedno. Trudila se da zatrudni, ali nije moglo. Ima neku cistu sa kojom se bori. Koliko sam skapirao, u mladosti je bila trudna, pa je išla da abortira. Nešto joj tu nisu uradili kako treba, pa još od tad vuče problem.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: PRINTSCREEN