sestra sve otkriva
Star

19 Oktobra, 2021 18:00

Dejana tek čeka PAKAO! Dalilin bivši ULAZI u Zadrugu, rešen da im rasturi BRAK!

Brak Dalile i Dejana je već neko vreme na klimavim nogama zbog Filipa Cara, a Dragojevići bi uskoro mogli da se suoče sa novim problemom.

Dalilin bivši ulazi u Zadrugu!

Prema pisanju domaćih medija postoje velike šanse da Mladen Vuletić, Dalilin bivši dečko uđe u Zadrugu, a kako sam ističe, to bi Dragojevićima dodatno pomrsilo konce.

Dalila i ja smo sada u boljim odnosima nego kad smo bili zajedno. Poslednji put smo se čuli pre jedno godinu dana, a otkad smo se videli i više je prošlo. Naravno, Dejan je bio tu, pa ona bez njega nigde godinama ne ide, njih dvoje ne možeš da vidiš jedno bez drugog – rekao je on i dodao:

Dalila sada samo fizički liči na sebe, po mom mišljenju, ona ovog Dejana više ne voli. Dalila kad voli, ona kida, nikad nikog drugog ne bi pogledala, bori se za tu ljubav. Posle četiri i po godine, dosadilo joj je. Ona voli da je poznata, voli da je u centru pažnje, a sada kada je u braku, ne može tako kako je ona navikla. Otvorila je kao neki salon, ali džabe kad oni vreme provode tako što legnu ispred TV i pojedu teglu „nutele“. Non-stop su u kući u tom selu, nigde se ne kreću, nemaju društvo – istakao je Vuletić za Kurir, a potom se osvrnuo na Dalilin odnos sa Filipom Carom. 

Njoj to definitivno odgovara jer se priča vrti oko nje i bitna je. Poznajući i nju i Dejana, siguran sam da ovo nije dogovor, možda su oni nešto pokušali da se dogovore, ali je ovo otišlo predaleko i Dalila se zaljubila. Car je fin momak, dosta željen u rijalitiju, on je njen tip muškarca. Mnogi su mi rekli da je ona uplovila u priču s njim jer on dosta liči na mene. Što se tiče mog i njenog pomirenja, do mene je sve (smeh). Kad ja uđem, mislim da će svašta da se desi. Sve je do mene, da li ja hoću ili neću. Što se tiče ulaska u ovu poslednju sezonu Zadruge, ja sam u pregovorima sa produkcijom, očekujem da ćemo napraviti lep dogovor i da će unutra biti zanimljivo, zasigurno je da ako ja uđem, nastaje haos – zaključio je Mladen.

FOTO: RAJKO RISTIĆ