Dalila i Dejan Dragojevic
Svet

21 Oktobra, 2021 20:00

NOVA SVAĐA! Dalila i Dejan napravili KARAMBOL u Zadruzi! Letele BURME!

Dalila i Dejan Dragojević žestoko su se sukobili za crnim stolom.

Dalila i Dejan na korak od razvoda!

Naime, Dalila je ispričala da joj je Dejan vratio burmu i da ju je oslovio devojačkim prezimenom, a potom je bez ikakve šifre priznala da voli Cara.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

On sve sam radi, sam vraća burmu, sam menja moje prezime. Ja nisam skinula burmu, nisam vratila devojačko prezime. Bolje da on možda odgovori. Ja svoje devojačko prezime nisam zaboravila, moj otac nije bio za to da ga promenim, hteo je da ostavim svoje ili da dodam. Ali ja to nisam želela, htela sam da bude kao Dejanovo. Ja najviše volim kad se nadmudrujem sa nekim, nego kad je neka frka. Danas je bilo to neko nadmudrivanje kod bazena, ja sam mu rekla: „Dejane Dragojeviću„, a on kaže: „Reci, Dalila Mujić“. Tad sam otišla, mislim… – rekla je Dalila i otkrila da joj nije lako da od muža zatraži razvod:

Ne može se to tek tako reći preko noći. Ljudi, da ste čuli današnji razgovor, to nadmudrivanje… Danas je rečeno sve o meni i njemu – objasnila je Dalila.

Ali ni to nije sve. Zadrugari su tokom emisije saznali da su se Dalila i Car poljubili preko labela što je njenog supruga Dejana dovelo to tačke pucanja. Nakon toga voditelj je Dalili postavio postavio pitanje za šifre koje koristi sa Filipom, a ona je nasmejano rekla da Cara voli i bez šifre što je sve ukućane šokiralo, dok se Filip sve vreme ponosno smejao.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ