Dalila i Dejan Dragojevic
Scandal

23 Oktobra, 2021 18:00

OTKRIVAMO! Evo šta će Dalila uraditi Dejanu! David donosi PRAVU ISTINU!

Ekipa SCANDALA! Posetila je tokom prošle nedelje Veternik budući da odnosi između Dejana i Dalile postaju sve zamršeniji, a o njenim i Carevim simpatijama bruji cela Srbija! Kako su nam otkrile komšije porodice Dragojević, Dejanova majka Biljana je očajna zbog mlađeg sina i ne zna kako da mu pomogne, a kako još kažu, ubeđena je da on sada vapi za njom i njenom pomoći.

Evo šta će Dalila uraditi Dejanu!

Bilja je baš očajna, žao joj Dekija. Ona inače pati što s njim nije u kontaktu, a sad još preko televizije gleda sve ovo. Ne znam šta da vam kažem osim da joj nije ni lako, a nije joj ni jasno otkud sad sve ovo sa Dalilom i tim Filipom kad je do pred sam ulazak na sva usta pričala koliko se voli sa Dejanom i da planiraju decu i veliku porodicu – objasnila  je jedna od komšinica porodice Dragojević za Scandal! koja moli da joj se ne pominje ime i dodala da je u šoku i Dejanov i Davidov tata koji je sve vreme bio u kontaktu i dobrim odnosima sa Dalilom i Dejanom. Sa druge strane, David je za medije objasnio da se uopšte ne čudi ponašanjem snajke, ali je istakao i da mu je žao Dejana jer je siguran da je on u šoku i da je zbunjen, te da mu uopšte nije lako.

Dalila je veliki manipulator, ona sada sve okreće u svoju korist. Vrlo dobro zna šta i kome govori i zašto govori jer je svesna da je kriva. Ona sad kao nešto prebacuje Dejanu… Dejan je dečko koji je van afera, izlazaka, menjanja devojaka, on je stvarno dečko van toga. Uvek je bio povučen i kod kuće, pogotovo ako ima devojku. Sad ona na njega prebacuje svu težinu i priča kako je radio svašta i kako je ona svašta gutala zbog njega, a da je ona to trpela. Kao ona nosi na leđima porodičnu priču! To je laž! Ko je nju napadao, ko je nju vređao?! Niko joj nije ništa govorio, sve su to oni radili zarad rijaliti priča, to je za mene glupost. Sad nema mene, nemaju za šta da se kače jer se ne oglašavam, zato sad igra sa Dejanom kao sa ping-pong lopticom. Što se mene tiče, neka se vole i mire, ali ako se ja pitam i ako Dejan gleda realno, od njih nema ništa. A ako gleda kroz pink naočare, ostaće s njom. Samo ne znam kako posle svega ovoga može da proguta sve i da prećuti, kako se ne stvori tenzija, kako ne lupi šakom o sto, kakva večera s drugim, imamo planove, i sad odjednom promena… Radi se o braku, ona flertuje s drugim. Kad ona priča, svi saginju glave jer se plaše. Ona vrlo dobro zna kome šta priča, onda idu svi oko nje i teše je… Svi beže od te priče. Njima niko nije kriv, Dejan priča ne idem u Veternik, džaba me čekaju, niko njega ne čeka, mi živimo svoj život, a on vrlo dobro zna ko smo mi i šta smo. Mami je pozlilo zbog svega ovoga, jako joj je teško, mislila je da će dobiti srčani udar, ne može više da gleda koliko ga Dalila psihički maltretira. Čuo sam i da se Dalilin otac jako loše oseća zbog njenih postupaka, u šoku je, ne može da veruje šta ona radi. Ne znam za njenu mamu, s njom nisam u kontaktu. Inače, ceo konflikt s nama počinje jer za njihovo venčanje nije znao niko osim njenih novinara i kumova, zato je mami baš bilo krivo i mnogo je to pogodilo. Njima sada smeta i što se ja viđam sa tatom, i oko toga se bune i shvataju to kao izdaju, ali kad se vide s njim, kače slike sa ručkova samo za publiku, ali nije to sve baš tako. Voleo bih da Dejanu kažem da se trgne, da reaguje… Šta ona radi, ovo je katastrofa, on ne sme ništa da radi, a ona sve sme. Pa ona je njemu branila i kad igra na žurkama. On dečko ne zna gde je, kao da mu je ispran mozak. Nemoguće da se ne trgne. Jako je ružno što kaže da ja za njega ne postojim, ja bih njemu uvek bio podrška. Nije mi jasno što je takav prema meni, nikad ni reč nisam rekao za njega. On je sve svoje otpisao, a sve je njeno prihvatio. Niko od nas ne valja, a njeno sve valja, pa to je nemoguće – objasnio David, a Dalila je i sama pričala o svojim problemima u braku.

Dejan ima neki strah, ne znam od čega… A ja ne mogu da izbacim sve iz sebe. Jednostavno ovo nisam ja više, stvarno nisam. Koliko god se borim, ne mogu da se izborim. Moj najveći problem jer mislim da sam samo ja u problemu, onda postajem luda, jako mi je teško. Pet godina nije mali period, puno toga smo stekli zajedno, nisam mislila da će išta biti od ovoga, ali vidim da se sve ovo pretvara u veliki problem s kojim nisam navikla da se suočavam. Dalje sve zavisi od toga kako se Dejan bude ponašao, naš problem je i rešiv i nerešiv. Meni ni podrška ne znači ništa, ni pozdravi, niko od tih ljudi neće biti tu. Ni kad mi bude teško, ni nikad. Izgubila sam sebe, treba da budem vesela i nasmejana, ali kad sebe vidim sad… Odvratno mi je to, loše je ovo u šta sam se pretvorila. U problemima sam do guše, da li ću se izvući, pojma nemam. Treba mi malo da budem sama, da se sama borim i probijam. Tako sam i navikla, uvek sam se sama borila. Jako sam emotivna, mogu svašta da napravim, mogu i da uradim nešto zbog čega bi se kajala. Želim samo da budem srećna, a ne mogu da budem srećna. To jedino tražim. U izolaciji sam nasmejana, a kad se vratim u kuću, sve mi je drugačije. To me pogađa. Desio se neki presek između mene i Dejana, prestali smo da izlazimo. Oboje smo to odlučili. Smučio nam se provod, smrad na cigare i sve ono što nose izlasci i rekli smo da nema potrebe više da izlazimo. Išli smo do Beograda, Novog Sada na ručak, igrali smo igrice, ja sam išla da radim, on je trenirao. Vratimo se kući, ja umorna zaspim, opet poranim, trčim i jurim… Tako smo se nekako pogubili, sve se pretvorilo u rutinu. Bilo je još nekih par situacija o kojima neću da pričam. Onda smo se preselili u Sarajevo, tamo mi je krenulo top, ali opet nisam imala potrebu da izlazim. Samo bih gledala TV i spavala i onda pogledam starije, i dalje izlaze, provode se… Ja to sve sagledam i opet se vratim na to da mi se ne izlazi. Mislim na druženja i lepe izlaske, ne na pijanstva i ludovanje, ali eto, sve je to stalo i izgubilo se, ne znam zašto, ali osećam da ne može da bude kao pre, ne znam, možda i uspemo da spasemo brak, možda i ne, sve zavisi šta će i kako će se dalje odvijati – rekla je Dalila, a Dejan se složio sa konstatacijom Milana Miloševića da više, citiramo, ne radi Dalilu.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ