david dragojević
Svet

10 Oktobra, 2021 10:00

David MOLI Anu da se POMIRE! Ona neće ni da čuje!

David Dragojević nakon skoro godinu dana video je bivšu devojku Anu Korać na rođendanu Marka Miljkovića, ali se još više razočarao.

David MOLI Anu da se POMIRE

David je malo više popio i čim ga je udarilo u glavu, prišao je Ani i izvinjavao joj se za sve što je uradio. Ona ga je kulirala, ali je bila pristojna, nije pravila scene. Pokušao je da joj se umiljava i flertuje, ali nije upalilo. Vidi se da je i dalje zaljubljen u nju, a možda mu je i alkohol uzburkao emocije. Bili su u istoj prostoriji, ali nisu sedeli za istim stolom jer je Ana zahtevala od Lune da ih razdvoji da ne bi bilo neprijatnih situacija.– kaže izvor za SVET.

david dragojevic i ana korac

Mislim da je Ani drago što joj je prišao i želi da mu natrlja na nos to što ju je zbog gluposti izgubio. Ona je operisala nos i grudi pred Markov rođendan jer je znala da će se tu sresti, pa da izgleda još bolje – kaže izvor sa lica mesta i dodaje da se pomirenju Davidova majka Bilja ne bi mnogo obradovala.

Inače, Ana je nakon dve godine veze saznala za poruke u kojima ju je David spominjao u lošem kontekstu njenoj drugarici i zato je raskinula sa njim.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET