scandal

16 Januara, 2019 18:00

Amidžić pitao Kiju šta misli o Bogdanu Bogdanoviću, ona uzdahnula, priznala, pa otkrila zašto bi u zemlju propala da ga negde sretne! (VIDEO)


Kija Kockar u emisiji „Amidži šou“ ponovo se dotakla teme Bogdan Bogdanović, nakon pitanja voditelja Ognjena Amidžića šta misli o pomenutom košarkašu.

Kristina se nasmejala, uzdahnula, a onda je rekla:

– On je stvarno talenat, veliki… Pa dobro, više nije ni tako mlad na toj sceni košarke. Dug niz godina je tu, u NBA igra, je l’, još uvek? Ali, ako me pitaš kakav je frajer i da li mi se sviđa, potvrdno ću ti odgovoriti – da! Opšte je poznato da je on moja simpatija, kao i Leonardo Dikaprio – počela je Kija.

– Znači tebi su simpatije Leonardo Dikaprio i Bogdan Bogdanović? – pitao ju je Ognjen.

– Tako je! Oni su daleko od mene i zato su mi sipmatije. Inače bi me bilo sramota da ga sretnem! On je retko kad ovde i bilo bi me sigurno sramota kad bih ga videla – rekla je.

View this post on Instagram

It’s a regular season, don’t play yourself 😏

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic) on

– Jesi li ga kontaktirala nekad, jesi li pričala sa čovekom? – zanimalo je Amidžića.

– Ne, čula sam se jednom prilikom sa njegovom sestrom, zato što imamo neke zajedničke prijatelje. Ali, ništa, smejale smo se na tu temu, jer je daleko. Mislim da, kad bih ga videla, u zemlju bih propala jer svi potenciraju to, a i ja sama kažem da mi je simpatija. Inače, slušamo istu vrstu muzike i mislim da bismo bili super par! – rekla je.

– Koliko sam ja videla, on zaista voli da sluša rep i ja isto to volim da slušam… A zamisli mene i njega?! On sigurno ima dva metra, a ja metar i 61… Ali ima nešto u toj razlici (smeh) – rekla je.

https://svet-scandal.rs/vesti/ne-odustaje-od-kretena-kija-u-potrazi-za-novim-partnerom-lupila-pa-ostala-ziva/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen