Nova ljubav Ane Bekute
Svet

November 16, 2021 11:41

By

Ana Bekuta LJUBOMORNA na Mrku! Evo šta je razlog!

Ana Bekuta ekskluzivno za magazin STORY, opisuje male tajne svog odnosa s unucima Sonjom i Brankom, kojima je njen emotivni partner često zanimljivije društvo od nje i oktriva kako Milutin ističe da je njegova najvažnija pozicija – ona u njenom srcu.

Ana Bekuta LJUBOMORNA na Mrku!

Ana Bekuta je u centar pažnje medija neminovno je zbog emotivne veze s političarom Milutinom Mrkonjićem, ali je nesvakidašnjom iskrenošću mudra pevačica pobedila pritisak javnosti. Danas živi prilično rasterećena tog pritiska, a epicentar pažnje “sedme sile” i publike, zbog žiriranja u emisiji “Zvezde Granda” veoma joj prija. Sa Anom smo razgovarali o odnosu koji gradi s unucima, slaganju s koleginicama u muzičkom takmičenju i iskušenjima kroz koje je svojevremeno prolazila zbog ljubavi s Mrkom.

Pevačica u razgovoru za STORY otkriva kakav je odnos izgradila sa svojim unucima, kao i kako provode vreme zajedno. Bekuta ne krije da su njeni unuci oduševljeni Mrkom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Mnogo su vezani i za mene i za Milutina, kao i mi za njih. Ponekad sam ljubomorna kad se ispostavi da im je on zanimljivije društvo od mene, između ostalog, zato što se stalno šali s njima, dok ja umem da ,,smaram“, obično sa zahtevima vezanim za studije. Ukratko, prijaju nam njihova pažnja i poštovanje i dodatno živnemo kad dođu, a dolaze često. Najviše volimo da obedujemo zajedno, gledamo stare filmove i fotografije i da igramo karte. – ispričala je ona za Story.

Uz to Ana otkriva da li bis ih podržala da mladi osnuju porodicu, kao što je ona nekada:

Apsolutno se u to ne bih mešala, kao što nisam ni kada se moj sin, njihov otac, odlučio da svije porodično gnezdo. Ipak, smatram da je za tako krupan korak u životu neophodna zrelost.

Koliko se Sonja i Branko s vama savetuju u vezi s važnim odlukama? Koliko cene i prihvataju vaše savete?

Često me pitaju za mišljenje, ali uglavnom urade po svom – što je sasvim u redu. Nisu odgojeni da budu poslušni, nego da misle svojom glavom. – zaključila je folk diva.

FOTO: RAJKO RISTIĆ