Scandal

23 Novembra, 2021 14:08

Cela estrada se okupila da isprati Merimu Njegomir! Ćerka se slomila od bola!

Pevačica Merima Njegomir, koja je preminula u 69. godini posle borbe sa opakom bolešću biće sahranjena danas na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana i opelo će se održati u 14.30. Merimina ćerka nije mogla da stoji na nogama, dok je primala saučešća. Jecala je i plakla glasno. Potpuno je bil skrhana u zagrlajuju Goce Lazarević.

Cela estrada se okupila da isprati Merimu Njegomir!

Najbliži su se okupili kako bi Merimu ispratili na većni počinak. Sin Marko i ćerke Ljubica, Milica i Jelena su skrhani bolom primali saučešće.

Cela estrada se okupila da isprati Merimu Njegomir!

U jednom trenutku stigao je venac od crvenih ruža od pevačicine dece na kojem je bila potresna poruka.

Što je lepo kad se neko voli, a duša boli. Zauvek tvoja deca i unuci – pisalo je na vencu.

Sestre preminule pevačice su takođe poslale venac sa belim ružama.

Poslednji pozdrav sestri – pisalo je na vencu.

Podsetimo Merime je preminula nakon borbe sa rakom pankreasa, od koga je preminuo i njen kolega, pevač Marinko Rokvić.

Na sahranu Merime Njegomir pojavile su se svekrva i snajka Slavica i Bojana Rokvić, koje su zajedno stigle na Novo groblje.

Slavica i Bojana su se pojavile u crnini, a buket sa belim cvećem su položile kod sanduka preminule pevačice, prenosi Republika.rs.

Draga moja Merima, neka te Gospod prigrli u svome naručju! Neka ti je večna slava! – napisao je Nikola Rokvić na Instagramu.

Pevačica Goca Lazarević stigla je uplakana na groblje, a u jednom trenutku umalo se nije onesvestila kod sanduka u kom počiva Merima. Potom su stigle i Vesna Zmijanac i Nada Topčagić sa suprugom, kao i Ana Bekuta i Snežana Đurišić. Među priustnima se pojavio i sin Marine Tucaković, Laća Radulović, Milena Plavšić, Ćana i mnogi drugi, kao i supruga pokojnog Predraga Živkovića Tozovca, a mnogi od njih nisu uspeli da sakriju suze.

FOTO: RAJKO RISTIĆ