Darko Lazić, horor, 33. rođendan, vradžbine, žene,
Svet

23 Oktobra, 2021 17:00

Darku opet UGROŽEN život! Neće na OPERACIJU!

Darko Lazić smanjio je želudac krajem januara prošle godine i smršao čak 88 kilograma, ali ga nije vratio u normalu, zbog čega je u velikoj opasnosti.

Darku opet ugrožen život!

Želudac se podvezuje privremeno i klasično podvezivanje i stavljanje balona posle pola godine mora da se vrati u normalu. U protivnom, javiće se posledice, pa tako i jetra može da bude oštećena. Jedan problem privremeno rešavaš, a drugi praviš. Darko je sada svakako bolestan čovek zbog tih zahvata. Njemu su, koliko znam, savetovali da izvadi balon, ali on neće. Ne možeš da ga uhvatiš. Veliki problem nastaje kad taj balon počne da urasta u zid želuca, pa pacijent mora da se operiše, da se otvara i da se sve to vadi – ističe gastroenterolog, profesor doktor Vojislav Perišić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Ma, Darko je u svom svetu. Ne možeš da ga uhvatiš ni za glavu ni za rep. I dalje voli da popije s vremena na vreme, jede i masnu, nezdravu hranu, čak i slatkiše tamani. Jedino što je, da kažemo, dobro u celoj priči je što sve to konzumira mnogo manje nego pre, brzo se zasiti, a ne može ni da pije kao pre operacije. Koliko znam, trenutno ne razmišlja ni o kakvoj operaciji, samo uživa sa devojkom Barbarom, i to ga čini srećnim – ispričao je pevačev
prijatelj za Svet.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели I N D Y (@indy_ara_indira)

U decembru prošle godine podvezivanje želuca radio je i Darkov tata Milan, ali je usled komplikacija preminuo. Problematičan zahvat od kog se i dalje oporavlja imala je Indy Aradinović, dok je Dejan Milićević prošao bez ikakvih posledica.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ