Lepa Brena rođendan
Svet

October 20, 2023 20:58

By

Lepa Brena objavila fotografiju sa rođendanske proslave, ali i čestitku od jedne posebne osobe (foto)

Lepa Brena rođendan proslavila u društvu najmilijih

Prošlo je šezdeset i tri godine otkad je na svet došla Lepa Brena, jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima. Lepa Brena rođendan je uglavnom proslavljala u društvu publike, koncertima koji su oduvek bili posebni. No, danas je napravila izuzetak, te je u društvu najmilijih obeležila ovaj važan dan.

Pročitajte Lepa Brena rođendan pamti po tragediji koja je zauvek promenila njenu porodicu

Kao što se i očekivalo, putem društvenih mreža stigle su joj brojne poruke, a jedna od prvih koja joj je čestitala je Aleksandra Prijović, snajka porodice Živojinović.

– Srećan rođendan, Beki – napisala je Aleksandra uz njihovu zajedničku fotografiju i emotikon srca.

A, prelepe reči uputila joj je i Marija Šerifović.

– Na ovom našem Balkanu jedino je ona postigla što niko drugi nikad neće. I ne treba! Breno, srećan rođendan! Volimo te svi – napisala je Šerifovićeva.

Lepa Brena rođendan

Instagram

Na Instagramu se se povodom Breninog rođendana oglasili i njen sin Viktor, kao i brojne kolege i prijatelji. Ipak, posebnu čestitku folk diva je dobila od svoje sestričine Majde, za koju svi kažu da je njena kopija.

‒ Ja sam njena nesuđena ćerka – našalila se Majda Stojanović u jednom razgovoru za Prvu, čiji glas takođe podseća na pevačicin. Majda je tom prilikom otkrila kako je ljudi često zaustavljaju na ulici i govore da liči na Brenu.

Lepa Brena rođendan

Instagram

– Srećan rođendan, tetkić – napisala je Brenina sestričina uz emotikon srca, pevačica je njenu čestitku podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Majda inače živi u Kanadi, gde su se njeni roditelji odselili početkom devedesetih.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM