Majka Nemanje Gudelja svet portal svet
Svet

February 15, 2024 22:08

By

Nemanjina majka napustila porodični dom, više ne živi u Sevilji s mužem, evo s kim je uslikana (foto)

Majka Nemanje Gudelja preselila se u Holandiju

Posle venčanja Anastasije i Nemanje, fudbalerova majka Olivera Gudelj nestala je sa društvenih mreža na kojima je ranije bila veoma aktivna. Kako se ranije šuškalo, majka Nemanje Gudelja nije u najboljim odnosima sa snajkom, međutim, niko iz porodica Ražnatović i Gudelj to nije potvrdio.

Majka Nemanje Gudelja svet portal svet

Instagram

I dok njena snajka uživa u lepoj Sevilji, u javnost je isplivala informacija da je majka Nemanje Gudelja napustila Španiju i odselila se u Holandiju, gde je cela porodica nekada živela. Olivera se u zemlju lala preselila sa ćerkom Vanjom, zbog koje je i otišla tamo.

Pročitajte Pre Branke Miloš je bio u braku sa ovom ženom, a njoj je od silnog bogatstva ostavio potpuno neočekivano

Sestra Nemanje Gudelja uspešno gradi tenisku karijeru, a majka joj je na tom putu najveća podrška, kao što je bila i sinovima, koji su danas veoma uspešni fudbaleri. Članovi ove divne i skladne porodice oduvek su bili jedni drugima najveća podrška.

Majka Nemanje Gudelja svet portal svet

Instagram

Majka Nemanje Gudelja je i sama bila sportiskinja, kao i njegov otac, koji je sa sinovima ostao u Sevilji zbog poslovnog angažmana, ali i kako bi bio uz Dragog i Nemanju.

Pročitajte Stroga pravila porodice Gudelj – Anastasija zbog ovog nije prihvaćena

Iako je dugo nismo videli, na Instagramu je sada osvanula Oliverina fotografija, na kojoj vidimo kako ova brižna i posvećena majka provodi vreme sa ćerkom i njenim drugaricama.

Uz fotografiju stoji opis “Ekipica”.

Majka Nemanje Gudelja svet portal svet

Instagram

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: INSTAGRAM