Matora se oglasila
Svet

July 13, 2023 20:45

By

Ekskluzivno: Prvo oglašavanje ‘oženjene’ Matore: ‘Imaćemo bebu, Anita se reduje više od mene’

Matora se oglasila prvi put nakon što se venčala sa zanosnom Anitom

Nakon glamurozne svadbe i venčanja na Svetom Stefanu, samo za štampano izdanje magazina Svet Matora se oglasila sveže ‘oženjena’ i sumirala utiske o prvim danima braka sa suprugom Anitom Stanojlović.

Pročitajte: Ima 28 godina i prelepa je – Zet Nede Ukraden već dugo voli ovu devojku, pevačica sve znala, ali ćutala

Matora se oglasila

Instagram

– Jako sam bila uzbuđena, nisam spavala danima pre svadbe. Tresla sam se oko svakog detalja. Potrudila sam se da organizujem Aniti zabavu za pamćenje, na obali mora kakvu svaka devojka zamišlja. Dva dana je trajala žurka. Planiramo i na neki medeni mesec – oglasila se Matora, pa nam otkrila još lepih vesti i planova sa Anitom.

Pročitajte: Planovi za budućnost Jelene Karleuše – Kada odem u staro gvožđe najviše ću se baviti humanitarnim radom

Matora se oglasila

Ata images

– Imaćemo i bebu, u meni je baš proradio taj majčinski instinkt, samo treba da promenim način života, ali ja sam odgovorna, kada to odlučim, ja to i ostvarim. Anita se još više raduje, baš se radujemo obe i presrećne smo – otkrila je Matora za Svet.

Pročitajte: Matora se skinula u brushalter, voditeljka joj poručila: Jovana, obuci se, bitan nam je rejting (video)

Matora se oglasila

Instagram

Matora je za Svet izjavila i da je u planu veselje u Beogradu sa porodicama, takođe je priznala da ni njeni, ni Anitini nisu aminovali brak na prvu, ali i da su sada spustili loptu. Šta je Jovana rekla o detaljima veselja, zadrugarima, kao i ko će im pevati na svadbi u Beogradu, čitajte u štampanom izdanju Sveta koje je od sutra u prodaji na svim kioscima.

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić/Instagram