Zet Nede Ukraden svet portal
Svet

July 12, 2023 12:11

By

Ima 28 godina i prelepa je: Zet Nede Ukraden već dugo voli ovu devojku, pevačica sve znala, ali ćutala

Zet Nede Ukraden ne krije Milicu od javnosti

Porodicu Nede Ukraden čine ćerka Jelena, unuci Aleksandra, Neda i Dušan, dok posebno mesto u pevačicinom životu zauziman Jelenin suprug Predrag Peca Minović. Zet Nede Ukraden je odlično poznat javnosti, jer pevačica ne propušta priliku da o njemu govori, i to uvek u superlativu.

Pročitajte Zet Peca godinama krije tajnu tašte Nede Ukraden i Marinka Rokvića

Zet Nede Ukraden

Instagram

Ipak, malo je poznato da je Peca, pre nego što je upoznao Jelenu, već bio oženjen. S obzirom na to da njegova najstarija ćerka Milica ima 28 godina, jasno je da je prvi put rekao „da“ davnih dana, pre tri decenije. Na Miličinom Instagram profilu uz ime i prezime stoji odrednica „Older sister of 3“, pa se lako može zaključiti da je sa novom porodicom svog oca u odličnim odnosima.

Pročitajte Istina o detetu Saše Popovića i Nede Ukraden – Trudnoća sakrivena od javnosti, ova žena je sve znala 

Zet Nede Ukraden

Instagram

O tome svedoče i fotografije koje često osvanu na Instagramu, a na kojima Milica u društvu oca, brata i sestara, a ponekad i Nede Ukraden.

– Srećan ti rođendan, srećo moja. Ljubi te tata ‒ ne ustručava se Predrag Minović da javno iskaže roditeljsku ljubav i nežnost.

Pročitajte Saša Popović kumovao unukama Nede Ukraden

Zet Nede Ukraden

Instagram

‒ Šta god bi napisao, ne bi bilo dovoljno… Za one koji ne znaju, ovo je sve moje. Hvala vam, deco moja. Ljubi vas tata – napisao je Peca uz jednu od fotografija.

Da važi za izuzetno pažljivog čoveka, potvrdila je svojevremeno i Predragova tašta, koja je otkrila da joj je posvetio jednu tetovažu. Osim toga, istetovirao je i matične brojeve svoje dece, piše Hello!.

Pročitajte Saša hteo da sakrije da je bio u vezi s Nedom, ali ga je ova fotografija iz prošlosti odala – Sve puca od ljubavi 

Zet Nede Ukraden

ATA images

‒ Veoma poštujem i volim način na koji se odnosi prema Jeleni i deci. Zet ima ćerku iz prvog braka, divnu devojku, zove se Milica. Svi se međusobno uvažavamo i poštujemo ‒ rekla je Neda pre nego što je šira javnost znala da je njen zet i pre Jelene bio u braku.

 

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM