Uspomena Ane Bekute
Svet

7 септембра, 2023 15:45

By

Mršava i skromno obučena: Ovako je Ana Bekuta izgledala pre 50 godina FOTO

Uspomena Ane Bekute oduševila javnost, vratila je u mladalačke dane

Legenda narodne muzike, Ana Bekuta koja inače izgleda fantastično juče je napunila 64 godine i tim povodom na Instagramu podelila fotografiju iz svoje rane mladosti.

Uspomena Ane Bekute

Rajko Ristić

– Da li biste me prepoznali – upitala je pevačica svoje fanove, a onda dodala:

– Na slici poziram sa svoje dve školske drugarice, Gocom i Verom. Od snimanja ove fotografije prošlo je pedeset godina, a mi smo još uvek u kontaktu.

Uspomena Ane Bekute

Ata images

– Danas, na moj 64. rođendan moram da budem najviše zahvalna upravo na tome. Na tome što sam nakon pedeset godina dovoljno ista da me još uvek poznaju i prepoznaju svi oni s kojima sam započela život i karijeru.

– I ako mi dozvolite da malo mudrujem o životu na današnji dan – najvažnije u životu je napredovati iz dana u dan, iz godine u godinu, slaviti svoj život i svoje godine, ali ipak ostati svoj dovoljno da vas znaju oni koji su s vama krenuli u život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

– Hvala vam na bezbroj rođendanskih čestitki i lepih želja. Čovek je živ i zdrav samo dok ima neostvarene želje i razlog da se sutra probudi željan života. Voli vas vaša Ana.

Uspomena Ane Bekute oduševila je sve njene pratioce ispod koje su se ređale predivne čestitke jedna za drugom. Tu su bili i komplimenti da je pevačica zadržala lepotu i nežnost ali da danas ipak izgleda nikad bolje.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET