Svet

31 Januara, 2021 15:00

NA GAJBI! Vanja Mijatović – Stan za novi početak!

Vanja Mijatović nedavno se uselila u prelep stan na Voždovcu u čijem je celokupnom opremanju učestvovao i njen verenik Aleksandar. Pošto se izabranik bavi preduzetništvom, a nekretnina je uzeta u sivoj fazi, oko svih radova bila je zadužena njegova firma.

Međutim, kad je došlo do uređenja doma, tu su zajedno učestvovali. Aleksandar je Vanju verio u maju prošle godine, na godišnjici zabavljanja, tako da želja za zajedničkim životom nije došla preko noći.

U njihovom porodičnom gnezdu u dnevnoj sobi dominira udoban, i po Vanjinoj želji i merama naručen nameštaj, preko puta kog se nalazi kamin.

Da devojčica u njoj još nije odrasla vidi se po roze detaljima u kuhinji, a u ovom delu stana, pevačica često boravi pošto je vrlo vična u spremanju jela.

Spavaća soba, sa okruglim krevetom je priča za sebe, a sem udobnosti dušeka, oboma su jako bili bitni detalji u ovom, kao i svim ostalim delovima stana, tako da svuda po zidovima se nalaze lapme, baš kao i posebno dizajnirana rasveta koja se po potrebi prilagođava.

Poseban kutak u stanu zauzima soba koju je Vanja pretvorila u garderober u kome ima sasvim dovoljno mesta i za privatne stvari kao i za scenske kostime.

Na posebnom mestu u stanu se nalazi ikona, ručno rađena koju je Vanji poklonila mama za useljenje, baš kao i figurica Ahila, koji je pevačici posebno bitna.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET