Nedeljni horoskop do 09. oktobra
Svet

October 2, 2023 14:30

By

Nedeljni horoskop do 9. oktobra: Ovaj znak često razmišlja o neostvarenoj ljubavi iako je u braku

Nedeljni horoskop do 09. oktobra godine donosi sledeću astro prognozu…

Astrolog: Darka Cvetković E-mail: [email protected] Instagram: darkacvetkovic_astrolog

Astrolog Darka Cvetković priredila je nedeljni horoskop do 9. oktobra koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

OVAN

Horoskopski znak Ovan

Iskoriste posebno snažnu nedelju u vašoj karijeri. Može vam doneti povoljne prilike i uspeh. Ako budete mudri imaćete naklonost mnogih kolega, saradnika koji su oko vas, koji mogu da vam pomognu ili daju nove ideje. Novac vam neće biti problematičan. Dobro zarađujete. Emotivno , do vas stižu informacije koje će vam pomoći da se konačno odlučite šta dalje da činite u vezi. Ukoliko ste usamljeni, nećete biti dugo, novo pznanstvo sledi. Zdravstveno vas prati manja nervoza.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 09. oktobra pročitajte u nastavku

BIK

Horoskopski znak Bik

Vi ste znak koji zna šta hoće. Iako ste prevrtljivi u stavovima, to ne mora da bude loše. Imate jasan cilj šta želite u poslu. Puno novca! Potrebno je da sledite sebe i svoju intuiciju. Nikada ne grešite. Možda će vam biti potrebna pomoć jednog Raka ili znak Blizanci da se stabilizujete. Morate da vodite računa ukoliko želite da zadržite voljenu osobu, da ne tražite previše. Pokažite svoju iskrenost. Zdravstveno možete patiti od infekcije, kože, lica, očiju.

BLIZANCI

Horoskopski znak Blizanac

Loše iskustvo iz prošlosti vam daje mogućnost da se okrenete unutrašnjim vrednostima. Ponekad svoje talente trošite uzaludno na druge, davajući im ideje, podstrek, elan. Morate da napravite balans. Volite, cenite sebe. Zbog toga, niste dobro raspoloženi za ljubav u toku nedelje. Morate da dignete nivo emocija na nivo želje i strasti. Zapravo tinejdžeri mogu imati više sreće u ljubavi. Posebno sa jednim Škorpijonom. Zdravstveno oprez zbog lošije respiracije pluća.

RAK

Horoskopski znak Rak

Skloni ste dramatizaciji i svađi, naročito u velikom kolektivu. Morate da se obuzdate ako želite dalje da radite kako treba. Dobar period za novac je obično pred kraj nedelje. U ljubavi partner čini sve da vas animira za bolje sutra…ali izgleda ne vredi. Ipak, morate sami da pronađete svoj put ljubavi i mira u sebi kako bi bili uslužni voljenoj osobi. Zbog toga je dobra relaksacija blizu vode. Kao vodeni znak ćete se tako lako regenerisati i oporaviti.

Nedeljni horoskop donosi preokrete…

LAV

Horoskopski znak Lav

Nervno ste napeti i dosta trpite sve oko sebe, posebno šefa koji nije dobar niti razuman za vas. Morate da izgradite sopstvene standarde poslovnosti, rada, ideja i napretka u poslovanju. Ako se previše vezujete za druge, teško da ćete biti dobri i uspešni. Ukoliko ste u vezi sa Vodolijom ili Rakom onda su nesuglasice izvesne. Pokušajte nekim razumnim predlogom da se stabilizujete u vezi. Zdravstveno možete imati problem sa rukama, šakama.

DEVICA

Horoskopski znak Devica

Vi ste sada u dobroj nedelji i to nikako da propustite. Ako ne zaradite veće pare onda bar uzmite da se družite sa kolegama. Oni će vas uz razonodu podići, dati vam šanšu da se dobro organizujete kroz delatnost koju volite. Emotivno, često vam se dešava da razmišljate o velikoj neostvarenoj ljubavi, čeka vas realnost a to je vaša dugogodišnja veza. Slobodne Device moraju da spuste kriterijume u traženju idealnog partnera. Imate sve aspekte za dobro zdravlje.

VAGA

Horoskopski znak Vaga

Efikasnost u radu je tu ali niste raspoloženi za komunikaciju. Povlačite se. Saradnici su navikli da od vas dobijaju gotova rešenja. Nije loše da se uputite na neki poslovni put koji može da promeni dosta toga u poslovanju. Ako ste slobodni, sami, početak dobre komunikacije može dovesti do zbližavanja sa osobom koja vas interesuje. Najbolje bi bilo da ste u ljubavi sa nekim ko ima jaku potrebu za kretanjem, putovanjem. Zdravstveno ste razdražljivi.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop, pročitajte u nastavku

ŠKORPIJA

Horoskopski znak Škorpija

Potrebno je da odredite prioritete, sa kim ćete da radite. Koncentracija će vam pomoći u tome. Pokušajte saradnju sa osobom iz znaka Jarac ili Bik. Vratite se na pravi put. Novac ipak zarađujete. U ljubavi ste analitčni prema partneru i vašem odnosu uopšte. Partnera zamara previše vaše pridikovanje. Postaje osetljiv i razdražljiv zbog toga. Plašite se iskrenosti, to morate da menjate kod sebe. Možda kraći put, odmor reši dosta toga. Zdravstveno, tanka creva su ugrožena.

STRELAC

Horoskopski znak Strelac

Iskoriste ovu posebno snažnu nedelju u vašoj karijeri. Može vam doneti povoljne prilike i uspeh. Stižu do vas informacije koje će vam pomoći da se konačno odlučite šta dalje. Dobra poslovna saradnja sa osobama koje se bave medijima, televizijom, pozorištem… U ljubavi ste se opet upetljali sa nekim ko vas ne razume. Morate da se okrenete osobama koje su bolje prema vama i žele promene. U tome je čar vaše uspešne veze. Zdravstveno ste okupirani manjom nervozom.

JARAC

Horoskopski znak Jarac

Volite estetiku, lepo. Imate smisla za umetnost. Ne bi bilo loše da se bavite takvim stvarima. To vas opušta i čini duhovno jačom osobom. Imaćete priliku da dobro zaradite. Posebno će vam pomoći osoba iz znaka Vage ili Strelac. U ljubavi, sa Strelcem imate ljubavnu vezu. Ali nije to osoba sa kojom radite već neko ko je duži period prijatelj. Oni jarčevi koji su u braku moraju da misle na svoje potomke koji ih stalno iscrpljuju kroz svoje ponašanje. Zbog toga zdravstveno imate problem sa stomakom.

Nedeljni horoskop do 09. oktobra za kraj najavljuje…

VODOLIJA

Horoskopski znak Vodolija

Niste raspoloženi tokom nedelje previše da se dajete, da radite. Morate promeniti takav stav, biti usmereni više na sebe i posvetiti se projektu koji je ispred vas. Pokušajte da obuzdate sebe oko raznih prohteva koji nisu drugima jasni. Novac vam predstavlja otežanje tokom sedmice. Emotivno, možda uspete da šarmirate nekog. Iako ste čas zainteresovani, čas ne za ljubav, jedna Vaga će vas probuditi. Odmarajte se uz knjigu ili film ili šetajte po prirodi.

RIBE

Horoskopski znak Ribe

Obuzima vas osećaj nesigurnosti, povlačite se u svoj svet, prepuštajući se pasivno životnoj stihiji. Plašite se nuspeha. To nije dobar znak ali opet imate jako dobre aspekte tokom ove nedelje da preokrenete točak sreće u vašu korist. Često zbog posla zaboravljate na ljubav. To je ono, što vas kao jednu suptilnu osobu, čini posebnom. Nikad ne recite nikad ljubavi. Udvaranje jednog nežnog Bika prihvatite. Zdravstveno vam predstoji, stanje slabe psihe. Razmišljajte pozitivnije.

AUTOR: SVET

IZVOR: Darka Cvetković

FOTO: Pexels